Thea
Ik heb het boek gekocht voor mijn dochter die in Tasmanie woont. Ik heb het meteen doorgestuurd en dus niet ingekeken
- Sterke punten of zwakke punten
- nvt
Vlotte levering
Prima artikelen en goede snelle service
Zeer goed!
top
Zeer tevreden
Goed. Er was een artikel niet geleverd. Na contact wordt het alsnog opgestuurd. Chapeau dus!
Positief. Duidelijke informatie op de website en snel gevonden wat ik nodig had.
Fijne online cursus
Snelle en goede levering
Heerlijk geurende olietjes besteld en genieten maar!
Prima afgeleverde bestelling.
Mooie website, duidelijke gebruiksaanwijzing, snelle levering, ruim assortiment
Aromatherapie Info verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Aromatherapie Info heeft de volgende resultaten bereikt:
top
Zeer tevreden
Fijne online cursus
Snelle en goede levering
Heerlijk geurende olietjes besteld en genieten maar!
Prima afgeleverde bestelling.
Mooie website, duidelijke gebruiksaanwijzing, snelle levering, ruim assortiment