Tirza Ameerali

Ik ben een groentje op aroma gebied, heb in een korte tijd veel geleerd en gelezen, dankzij goede informatie van Monica , ook van haar blog etc en ook beschikbaarheid van de producten om te... Ik ben een groentje op aroma gebied, heb in een korte tijd veel geleerd en gelezen, dankzij goede informatie van Monica , ook van haar blog etc en ook beschikbaarheid van de producten om te experimenteren. Ik moet nog veel uitproberen maar ben blij dat ik door deze erg handige handleiding begeleid kan worden!

Sterke punten of zwakke punten

Snelle levering en goed geïnformeerd dmv tracking van je order. Tijdige en duidelijke emails over hoe en wat.

Annelies

De eerste keer dat ik iets bij jullie besteld heb. Is goed bevallen. Levering mooi op tijd. Goed verpakt. Altijd spannend als je geuren moet bestellen van papier, maar ze ruiken heerlijk die ik... De eerste keer dat ik iets bij jullie besteld heb. Is goed bevallen. Levering mooi op tijd. Goed verpakt. Altijd spannend als je geuren moet bestellen van papier, maar ze ruiken heerlijk die ik gekozen heb. Ik kan niet wachten om ze te gebruiken.

Sterke punten of zwakke punten

Je krijgt netjes informatie hoe het staat met je bestelling.

Arjan

Mooie presentatie van de artikelen, duidelijke uitleg en vriendelijke verkoopster. Een echte aanrader!

Sterke punten of zwakke punten

persoonlijk mailtje na het bestellen. dat is fijn!

Bij mijn bestelling per ongeluk fout gemaakt .
Drie keer besteld, in plaats van 1x.
Goede communicatie en mijn geld netjes teruggestort gekregen .
Super service!

Snelle communicatie

Carla Nicolai

Ik word erg blij van de website. Deze biedt veel inspiratie om weer nieuwe dingen uit te proberen.
Tot nu toe heb ik gewerkt met olie van Young Living. Het lijkt wel dat deze iets geconcentreerder zijn dus dat ik van jullie olie iets meer nodig heb maar daar staat tegenover dat de prijzen een stuk lager liggen en ik vertrouwen heb in de biologische afkomst ervan.

Sterke punten of zwakke punten

De website staan vol jet recepten en (cadeau)ideeën voor een leven met steeds minder chemische troep.

Reactie Aromalifestyle:

Beste Carla,
Beste Carla,
Ik heb de mailbox even nagekeken maar heb geen bericht van je ontvangen. Daar is dus waarschijnlijk iets mis gegaan. Zou je het nog een keer willen proberen via het contact formulier van de website. https://aromalifestyle.nl/contact/ Alvast bedankt.
Met vriendelijke groeten,
Monica

Prima ervaring.

Sterke punten of zwakke punten

Had verzoek gedaan om opmerking bij adres te plaatsen, dit is gedaan super attent.

Christa

Zeer goed en verzorgd.

Ben heel tevreden.

Erg goed! Mooie website met fijne, duidelijke uitleg over de verschillende geuren/producten.
Was op zoek naar etherische olien, en dankzij de goede beschrijving van de afzonderlijke geuren kon ik een goede keus maken. Deze beschrijving kun je lezen door met je muis op een geur te gaan staan, dus geen afzonderlijke pagina waardoor het geheel erg overzichtelijk blijft. Top!

Sterke punten of zwakke punten

Zeer gebruiksvriendelijke website en duidelijke, volledige uitleg.
Snelle levering! Komt betrouwbaar over.

Karin Cloot

Was mijn eerst bestelling en deze is in goede orde door mij ontvangen

Sterke punten of zwakke punten

Zeer duidelijk want je word telkens in verband gebracht met de web schop

Bestelling snel verwerkt en verzonden. Een onderdeel was niet meer in voorraad, hier kwam snel bericht over en heb mijn geld teruggestort gekregen

Sterke punten of zwakke punten

Ruim assortiment, goede informatievoorziening bij bijzonderheden en snelle verzending.