Ingeborg

Ruime keuze in assortiment, goede prijs, mooi website met heldere en uitgebreide informatie (en gebruikstips!) over alle producten en ingredienten.

Sterke punten of zwakke punten

Mooie webshop en voor de klant een mooie omgeving om dingen als bestellingen terug te vinden en een favorieten-lijst aan te maken.

Mooie website. Goede en snelle levering!
Tot zover tevreden.

Sterke punten of zwakke punten

Mooie website met veel artikelen. Ook de achtergrond informatie van producten is prettig.

Positief, zal de site vaker gaan bezoeken

uitgebreide collectie

de haas

Prima ..netjes allemaal ...

zeer betrokken

Rhodé

Snelle verzending en goed product. alleen een beetje vervelend dat je voor minimaal 20€ moet bestellen

Sterke punten of zwakke punten

snelle verzending en goede producten

Reactie Aromalifestyle:

Bedankt voor je review. Bij Aromalifestyle hanteren we een minimum bestelwaarde van 20 euro. Dit doen we natuurlijk niet zo maar en zeker niet omdat we extra geld willen verdienen. We hebben hier... Bedankt voor je review. Bij Aromalifestyle hanteren we een minimum bestelwaarde van 20 euro. Dit doen we natuurlijk niet zo maar en zeker niet omdat we extra geld willen verdienen. We hebben hier een aantal redenen voor en die leggen we ook aan je uit op deze pagina in de webshop:
Ik hoop dat je ons standpunt begrijpt.
Met vriendelijke groeten,
Monica

Goed!

Sterke punten of zwakke punten

Duidelijke uitleg en veel uitgebreide informatie over de producten waardoor ik als leek en nieuwkomer in de wereld van de aromatherapie direct goed op weg ben geholpen!

Prima, snelle service

Snelle service

Hallo.Ik ben Hanni.Ik heb dagcrème gemaakt.Gewoon Super.Ben er erg blij me.
Ik ga zeker nog andere producten maken.Moet wel nog veel lezen en leren.Bedankt voor zoveel informatie op je suite.

Sterke punten of zwakke punten

Goede beschrijving van de producten

Dank u wel.!

Jan van Schagen

Goed bedrijf, heeft bijna alles wat je nodig hebt, goede kwaliteit en vaak wat nieuws!

Sterke punten of zwakke punten

Vaak nieuwe heilzame en speciale producten.