Hnriette Lavalle

Handige flesjes

Sterke punten of zwakke punten

Helaas zijn de kleine flesjes moeilijk te vullen een trechtertje zou handig zijn maar zat er helaas niet bij.

Lindsey Ongenae

Top!

Sterke punten of zwakke punten

Goede video’s met duidelijke uitleg

Jessica

Heel goed, mooie overzichtelijke website met duidelijke informatie, heel verzorgd verpakt en geleverd. De kwaliteit straalt ervan af. Heerlijke producten. De Auraschütz staat in een diffuser de hele... Heel goed, mooie overzichtelijke website met duidelijke informatie, heel verzorgd verpakt en geleverd. De kwaliteit straalt ervan af. Heerlijke producten. De Auraschütz staat in een diffuser de hele dag op mijn buro te puffen. Ik heb het ook bij me in de lipstickvormige minicontainer.

Sterke punten of zwakke punten

Informatie, layout, zorgvuldigheid, kwaliteit olie: sterk. Levering duurde even, maar ook weer niet zo lang. Misschien iets meer keuze aan toebehoren? Ik heb elders een (goedkoper) Geurwolkje... Informatie, layout, zorgvuldigheid, kwaliteit olie: sterk. Levering duurde even, maar ook weer niet zo lang. Misschien iets meer keuze aan toebehoren? Ik heb elders een (goedkoper) Geurwolkje gekocht als lampje/diffuser. De geurcontainertjes voor in je tas zijn subliem! En er zijn vast meer en voordeliger lampjes met een kaarsje erin.

Carin Vagevuur

Zeker geen zwakke punten

Cynthia

Snelle reactie

Annemiek Erkelens van Human Touch

Ik ben een VIP klant, ik maak oliën voor massages en maak zelf crèmes en masker voor gezichtsbehandelingen in mijn salon. Het is altijd weer leuk om nieuwe dingen uit te proberen

Sterke punten of zwakke punten

Ik grijp nog al eens mis. Misschien groter inkopen

A. Kraal

Sterke punten of zwakke punten

Snel, breekbare spullen goed verpakt, geen overbodige mails over voortgang pakket.

Carla

Snelle levering, uitgebreide website met leuke tips.

Sterke punten of zwakke punten

sterk: het uitgebreide assortiment. Zwak: nog niet ontdekt.

J. Weeda

Alles wel mooi op tijd geleverd

Sterke punten of zwakke punten

Niet de nodige informatie via site gekregen over het bestelde daardoor verkeerde bestelling geplaatst

CS Verburg

Sterke punten of zwakke punten

Vergissing in aantal geleverde producten werd snel opgelost en missende product werd direct opgestuurd. Prima service