9.2 /10

checkbox94% beveelt Artbol.nl aan!

Maria

Mooier dan ik had verwacht!

Beschrijf hier uw ervaring
Geweldige service, goede hulp en advies. Het schilderij werd snel geleverd en was zeer zorgvuldig ingepakt. Ik heb alles online geregeld, maar de communicatie verliep prima. Het uiteindelijke resultaat heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen!!

Lotte

Ontzettend goede service en vriendelijke mensen.

Rob Martens

online bestelde ik een lijst voor de poster van mijn zoon, maar ik bestelde de verkeerde, Geen probleem dat ruilen we gewoon om. het bedrijf gaf aan dat ze er ook voor konden zorgen dat de poster vakkundig kon worden ingelijst met de juiste lijst, En geschiedde aldus met een zeer schappelijke bijbetaling en een uitstekende lijst Ik wil bij deze het bedrijf Artbol zeer bedanken voor de super service die zij geleverd hebben. met vriendelijke groet Rob Martens. Waalre

Arjan & Klariska Kleijer-Stout

We hebben goed advies gekregen bij de aanschaf van een schilderij. Robert-Jan heeft ons prima geholpen en nam alle tijd om ons te helpen om een juiste keus te maken uit het brede assortiment schilderij-lijsten. Het is een prachtig eindresultaat geworden: een blikvanger in onze woonkamer!

AGNES

PERFECTE SERVICE !!

Beschrijf hier uw ervaring
GOED PERSOONLIJK CONTACT EN PERFECT WERK. DIT IS UNIEK TEGENWOORDIG.

UITSTEKEND....

Beschrijf hier uw ervaring
Wij hebben een prachtig schilderij op canvas ontvangen..........Wij zijn er zeer content mee.....

R. van der Mispel

SterSterSterSterLege ster

Kleurrijke Hazel Barker strak ingelijst.

Beschrijf hier uw ervaring
Uitgebreide collectie op website en snelle en persoonlijke reactie klantenservice. Levertijd was iets langer dan op website aangekondigd. Maar resultaat mag er zijn: strak ingelijste Hazel Barker. We hebben gekozen voor een coating ipv glas, waardoor minder spiegeling. Perfect resultaat.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Vier weken levertijd

Beschrijf hier uw ervaring
We wachten nu vier weken op twee reproductions. Wel elke keer excuses maar nog steeds niets. Doen we dus niet meer.

Antwoord Artbol.nl

Beste meneer , mevrouw, Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent maar deze waren bij onze leverancier in herduk/reprint en zijn inmiddels weer leverbaar. Helaas kan het een keer voorkomen. Wij doen onze uiterste best onze klanten goed te informeren.

Geantwoord op

Kees Biesheuvel

Goede service bij beschadigde levering

Beschrijf hier uw ervaring
Bestelde artblock kunstwerk is netjes binnen de afgegeven levertijd bezorgd, zelfs rond de keertsdagen. Helaas was een van de zijkanten beschadigd. Foto's van de beschadiging opgestuurd en zeer snel antwoord gekregen dat dit opgelost zou worden. Binnen een week is kosteloos een nieuwe artblocks geleverd. Kortom een zeer makkelijke en snelle service. Dit is service welke je hoopt te krijgen wanneer er eens iets mis gaat. Een aanrader om kunst te kopen via het internet.

SterSterSterSterLege ster

Mooie en ruime collectie.

Beschrijf hier uw ervaring
Na vergelijkbare sites bekeken te hebben viel mijn keus duidelijk op Artbol. Een mooie en zeer ruime collectie. Ik heb een aantal keren gebeld voor meer informatie over vernis en opspanning van het canvasdoek. Ik kreeg duidelijke antwoorden waar ik echt iets aan had. Het meest spannende vond ik de kleuren: zouden die in het echt hetzelfde zijn als op mijn laptop of mijn tablet? Voor een volgende keer weet ik het. Dus een tip om met meerdere computers e.d. een vergelijk te maken van een zelfde kunstwerk. In mijn geval kwam de kleur van het schilderij meer overeen met de warme uitstraling van mijn tablet, dan de koele uitstraling van mijn laptop (het betreffen allebei Samsungs).

carol van dijk

Ruilen van een bestelling

Beschrijf hier uw ervaring
Voor de Kerst kreeg ik een poster dubbel. Ruilen was geen probleem en ik werd vlot en vriendelijk te woord gestaan. Super.

Uitstekende service!!!

Beschrijf hier uw ervaring
Had een prachtige artposter besteld, maar de kleur viel ons tegen. Na telefonische contact kreeg ik een nieuwe poster toegestuurd in de juiste kleur. En dit alles kosteloos en wederom in een risicoloze verpakking. Nogmaals heel erg bedankt. Chapeau voor dit bedrijf.

Ron Storm

Na eerst op internet te hebben gezocht naar bedrijven die de door ons gekozen afbeeldingen konden leveren, kwamen we bij Artbol terecht. Echter wij wilden een acrylic uitvoering. Geen enkel probleem: direct met ons meedenken, snelle reacties per telefoon en e-mail. Kortom een super service en wij hebben onze 3 afbeeldingen op acrylic!

Beschrijf hier uw ervaring
De zorgvuldige verpakking is meer dan je zou verwachten. Alle risico's worden uitgesloten.

N.M.

Super!

Beschrijf hier uw ervaring
Ik had een kleine poster besteld en na 2 weken werd duidelijk dat de verkeerde maat geleverd was. Ze hebben het heel netjes opgelost en mij een grotere poster gestuurd! Top super blij mee :)

Artbol.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Artbol.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juli 2014

Artbol.nl

Artbol.nl, dé website voor al uw kunstposters, posters, schilderijen, artblocks en ingelijste kunst. Niet alleen vindt u hier de mooiste posters voor een kinderkamer, ook uw kantoor kan volledig ingericht worden met exclusieve maar betaalbare kunst.

Factorijweg 8

6541 DN Nijmegen

Maria

Mooier dan ik had verwacht!

Lotte

Ontzettend goede service en vriendelijke mensen.

Rob Martens

Arjan & Klariska Kleijer-Stout

AGNES

PERFECTE SERVICE !!

Beschrijf hier uw ervaring
GOED PERSOONLIJK CONTACT EN PERFECT WERK. DIT IS UNIEK TEGENWOORDIG.

UITSTEKEND....

R. van der Mispel

SterSterSterSterLege ster

Kleurrijke Hazel Barker strak ingelijst.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Vier weken levertijd

Antwoord Artbol.nl

Geantwoord op

Kees Biesheuvel

Goede service bij beschadigde levering

SterSterSterSterLege ster

Mooie en ruime collectie.

carol van dijk

Ruilen van een bestelling