Gasoline Alley Racing Promotions

Beoordeling Asign4u.nl

Mooi leveringsprogramma, goed prijsniveau en supersnelle en correcte levering. Erg tevreden over.

Mark

Zeer tevreden.

Leuke website, veel keuze, snelle levering, keurige verpakking.
Ga zo door !

Super tevreden!

Snel geleverd, goed advies, fijn meedenkend. Top!

Marco

Audi parking only

Vlotte levering. Direct na het plaatsen van de bestelling kreeg ik keurig een bevestigingsmail.
Op zaterdagavond (laat) besteld en op dinsdag bestelde artikelen al ontvangen, voorzien van een kortingsbon (voor een volgende bestelling) en tevens voorzien van een handgeschreven boodschap.

Alles in orde

Prijs/kwaliteit is prima, en was snel geleverd (in België).

Prima geregeld en snelle levering

Veel leuze in de borden .Snelle levering Goede prijs

Theunissen

Beoordeling levering metalen bordjes.

vrijwel perfecte levering en afronding van mijn bestelling.

selina

Goede service

Ik heb een bord besteld en in de beschrijving gezet dat het voor een verjaardag was en ik het echt de volgende dag nodig had. Na nog geen uur kreeg ik bericht dat het pakket op de post was. De... Ik heb een bord besteld en in de beschrijving gezet dat het voor een verjaardag was en ik het echt de volgende dag nodig had. Na nog geen uur kreeg ik bericht dat het pakket op de post was. De volgende dag het cadeau binnen! Super blij mee. Bedankt

debro montage

goed

Theunissen

Beoordeling bestelling en levering spullen

perfecte bestelling , betaling , levering en verpakking.