- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
Top service! Duidelijke afspraken en 100% vakwerk.
Goed. Een misverstand in de planning werd met enige flexibiliteit opgelost.
Via de verzekering afspraken gemaakt met ASN schadeherstel. Auto werd opgehaald en teruggebracht. In de tussentijd leenauto ter beschikking! Schadeherstel volgens verwachting; gewoon goed.
Keurig bedrijf dat de klant goed informeert
Afspraak werd flexibel ingepland, ook een late wijziging van mijn kant was geen probleem. Auto werd netjes gerepareerd en zelfs gewassen weer afgeleverd.
Super snelle en correcte service!
Prima service. De auto wordt gehaald en gebracht. De kleur wijkt wel wat af van de originele kleur.
In het verleden vaker gebruik gemaakt van autoschade de Haan en altijd dik tevreden.
Erg nette klantbehandeling; transparant, eerlijk, doen wat ze zeggen en komen dit na. Prijs idem, geen verrassingen. Bovenal erg professioneel hersteld, de auto is weer als nieuw. Frans is een vakman en erg klantgericht
Vlot geholpen. Duidelijke planning vooraf opgegeven. Schade is perfect verholpen.
Uiterst tevreden! Zeer prettige communicatie en alles volgens afspraak geregeld!
Vlot ophalen van auto en herstellen schade na melden bij verzekering. Prima en prettig contact, alles keurig opgelost en afgehandeld, een aanrader.
Prima resultaat en flexibele houding bij verzetten van de afspraak.
Hier wordt je vriendelijk, vlot en vakkundig geholpen. Zonder poespas maar wel met een schitterend resultaat. Hoop natuurlijk mijn auto opnieuw weer jarenlang schadevrij te houden, maar mocht het toch mis gaan, dan vertrouw ik mijn auto met een gerust hart toe aan ASN Autoschade De Haan Harkema.
ASN Autoschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade heeft de volgende resultaten bereikt:
Top service! Duidelijke afspraken en 100% vakwerk.
Goed. Een misverstand in de planning werd met enige flexibiliteit opgelost.
Keurig bedrijf dat de klant goed informeert
Super snelle en correcte service!
Prima resultaat en flexibele houding bij verzetten van de afspraak.
ASN Autoschade heeft de volgende resultaten bereikt: