Goede en snelle reparatie, vriendelijke mensen. Gewoon goede service!
Vond het teleurstellend, dat mijn wagen niet klaar was zoals afgesproken. Dit is de tweede keer dat ik dit meemaak. De vrijdag dat ik belde, hoorde ik dat aan de auto nog niets was...Vond het teleurstellend, dat mijn wagen niet klaar was zoals afgesproken. Dit is de tweede keer dat ik dit meemaak. De vrijdag dat ik belde, hoorde ik dat aan de auto nog niets was gedaan. U had mij kunnen informeren. Daarnaast was de omruiling van mijn auto door mij slecht georganiseerd, hiervoor mijn excuus.
Heldere communicatie, alles conform afspraak. Prettig dat de administratie automatisch met de verzekering werd afgehandeld. Fijne leenfiets om terug naar huis te kunnen en de auto werd prachtig...Heldere communicatie, alles conform afspraak. Prettig dat de administratie automatisch met de verzekering werd afgehandeld. Fijne leenfiets om terug naar huis te kunnen en de auto werd prachtig gepoetst weer opgeleverd. De schade is ook perfect hersteld, niets meer van te zien.
Goede communicatie,vriendelijke service, prima restauratie van de schade
Geweldige service, klein verbeterpunt Ik heb mijn auto laten herstellen bij ASN Leeuwarden en ben erg tevreden over het resultaat. Het herstelwerk is perfect uitgevoerd en ze hebben netjes...Geweldige service, klein verbeterpunt Ik heb mijn auto laten herstellen bij ASN Leeuwarden en ben erg tevreden over het resultaat. Het herstelwerk is perfect uitgevoerd en ze hebben netjes rekening gehouden met mijn verzoek om de auto niet te wassen. Dat waardeer ik enorm! Als extra service was de auto ook nog gestofzuigd, wat echt top is.
Het enige minpuntje dat ik tegenkwam, was dat de wc-bril op hun toilet los zat. Dat is natuurlijk een klein detail, maar het zou fijn zijn als dat ook in orde wordt gemaakt.
Al met al een aanrader voor wie op zoek is naar een schadeherstelbedrijf met oog voor detail in Leeuwarden!
Prettige ontvangst na ongeval. Duidelijke afspraak over schadeherstel en gereed binnen de planning.
Alles gedaan volgens afspreek, vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. perfect haal en breng service en alsnog door noodzaak mijnerzijds een leenauto.
Ik werd vriendelijk en goed geholpen. De schade (veroorzaakt door hagel) werd bekeken. Daarna werd er duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Een paar weken later kon ik mijn auto 's morgens...Ik werd vriendelijk en goed geholpen. De schade (veroorzaakt door hagel) werd bekeken. Daarna werd er duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Een paar weken later kon ik mijn auto 's morgens brengen. Om 17 uur werd ik gebeld dat ik de volgende dag mijn auto kon ophalen. Voordat ik de auto terugkreeg hebben we nog samen gekeken of alles naar tevredenheid was opgelost. ASN Heerlen: fijne afhandeling, heel tevreden.
Het voorfront van mijn wat oudere auto raakte ernstig ontwricht en opgeduwd na een kop-staart botsing door mijn fout. Het plaatsen van een nieuw frontstuk lag misschien voor de hand, maar zou veel...Het voorfront van mijn wat oudere auto raakte ernstig ontwricht en opgeduwd na een kop-staart botsing door mijn fout. Het plaatsen van een nieuw frontstuk lag misschien voor de hand, maar zou veel geld kosten. Is mijn auto uit 2006 dat waard is dan de logische vraag. Gelukkig was ASN Autoschade Boll Bunnik erg meedenkend. Na enkele dagen hebben zij mijn auto (op hun initiatief en zonder extra kosten) thuisbezorgd. Zij hebben voorbumper gedemonteerd en gericht, de voorbumerbalk gericht en alles weer zo gemonteerd dat het lijkt alsof er nooit iets gebeurd is. Wat hebben ze dat mooi gedaan voor weinig kosten. Ik ben erg vriendelijk en snel geholpen door vakkundige mensen. Chapeau!!