Vriendelijk behulpzaam komen afspraak na.

SterSterSterSterLege ster

Ik ben goed en snel naar volle tevredenheid geholpen door uw personeel .Ook de auto zag er van binnen weer keurig gepoetst uit

01 Evaluatie schadeherstel

Prettige en duidelijke ontvangst en afspraak. Gewoon open en eerlijk.

01 Evaluatie schadeherstel

Het contact met ASN Autoschade was prettig en efficiënt. Zowel online als per telefoon zijn zij goed bereikbaar en reageren zij snel en adequaat. We hebben ook een hele fijne leenauto meegekregen!

01 Evaluatie schadeherstel

Prettig contact. Zeer klantvriendelijk. Deskundige aanpak van de schade en uitstekende reparatie. Goede begeleiding bij de afhandeling van de schade. Vervangend vervoer goed geregeld.

01 Evaluatie schadeherstel

De schade aan mijn auto is netjes gerepareerd. En ik ben vriendelijk door de balie medewerker geholpen door goede informatie vooraf en ook nadat de schade hersteld was. Ik ben tevreden over de afhandeling en de verrichtte reparatie.

Top ervaring en erg goede betrouwbare service

01 Evaluatie schadeherstel

Bij het ophalen van de auto, zagen we dat binnen en buiten helemaal schoon was gemaakt. Ze zorgen er voor dat de puntjes op de i wordt gezet. En ook nog eens vriendelijk personeel. Echt een aanrader!

Goede service, schade mooi hersteld

SterSterSterSterLege ster

Erg druk duurde lang voor de auto kon komen was in dit geval prima schade was minimaal. Wat wel jammer was is dat het herstel lang duurde. Op woensdag afspraak en dinsdag weer klaar. Wel netjes gespoten.

01 Evaluatie schadeherstel

Prima service en mijn auto is weer als nieuw :)

01 Evaluatie schadeherstel

Snelle afhandeling van de schade. Super service en vriendelijk personeel. Kreeg ook leenwagen van het bedrijf. SUPER

01 Evaluatie schadeherstel

Goed en netjes geholpen heel blij mee.

Klantvriendelijk, vakkundig.

Echt een top service!

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade Bons Veghel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Bons Veghel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 6 mei 2018

ASN Autoschade Bons Veghel

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

N.C.B.-laan 121

5462GC Veghel

Vriendelijk behulpzaam komen afspraak na.

01 Evaluatie schadeherstel

Prettige en duidelijke ontvangst en afspraak. Gewoon open en eerlijk.

Top ervaring en erg goede betrouwbare service

Goede service, schade mooi hersteld

01 Evaluatie schadeherstel

Prima service en mijn auto is weer als nieuw :)

01 Evaluatie schadeherstel

Goed en netjes geholpen heel blij mee.

Klantvriendelijk, vakkundig.

Echt een top service!