Op het moment dat je tegen probleem aanloopt zijn ze niet zo netjes en aardig achter de telefoon :()

Vriendelijk te woord gestaan en goed geïnformeerd over het schadeherstel.
Goede wachtruimte met koffie, lectuur én wifi.

Vriendelijk te woord gestaan en schade afhandeling was netjes.

Onze algemene ervaring met ASN is prima. Vriendelijk personeel en auto ziet er weer mooi uit.

Goede ervaring op gedaan met het maken van een afspraak. Goed geholpen door het bali/kantoor personeel. No nonsense bedrijf je krijgt duidelijk wat ze zeggen. Prettig gesprek, goed spuitwerk geleverd.

Super klant vriendelijk, we zijn snel geholpen en asn heeft ons alles duidelijk uitgelegd over de reparatie en we kregen ook nog eens een leen auto . Auto kwam netjes en schoon weer terug . Echt top... Super klant vriendelijk, we zijn snel geholpen en asn heeft ons alles duidelijk uitgelegd over de reparatie en we kregen ook nog eens een leen auto . Auto kwam netjes en schoon weer terug . Echt top service.

Geen vraag gehad of we met leenauto bekend waren.
Verrast door onbekendheid met de auto.
Geen vraag gehad of we met leenauto bekend waren.
Verrast door onbekendheid met de auto.
Konden auto van Hengelo naar Enschede brengen, maar moesten de brandstof hiervoor onterecht tanken. Automatten leenauto waren bedekt met herfstbladeren. Hebben we schoongemaakt.

Uitstekende ervaring. Makkelijk een afspraak gemaakt via de website en kon meteen komen ter vaststelling van de schade. Vriendelijk en kundig personeel die uitleg gaven welke reparatie ze zouden... Uitstekende ervaring. Makkelijk een afspraak gemaakt via de website en kon meteen komen ter vaststelling van de schade. Vriendelijk en kundig personeel die uitleg gaven welke reparatie ze zouden gaan uitvoeren. Vervolgens een afspraak ingepland voor de reparatie. Bij het inleveren van mijn auto kreeg ik een leenauto mee en twee dagen later zag mijn auto er weer uit als nieuw. Hij was zelfs gewassen en gestofzuigd.