Ik vind dat ze heel goed werk leveren ben zeer tevreden. Zeer vriendelijk personeel
- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
Snelle service, flexibel, doen hun best, redelijk snelle communicatie. Aardige medewerkers en goede service geleverd.
Snel, vakkundig en vriendelijk!
Prima service. De schade is netjes gerepareerd.
netjes georganiseerd en vriendelijk
Duidelijke informatie. Alle gemaakte afspraken klopten precies. (Datum van herstel kon pas na twee maanden, maar dat zal wel niet anders gekund hebben.)
Zeer klantvriendelijk en proactief. De medewerker belde op eigen initiatief naar de leasemaatschappij om een meer representatieve leenauto mee te kunnen geven. Dit was een vcrij nieuw exemplaar en ik hoefde deze alleen na gebruik weer af te tanken. Na schadeherstel weer vriendelijk geholpen en auto was zowel van buiten als van binnen schoongemaakt. Top service!
ASN Autoschade Eindhoven ben ik uiterst tervreden over de schade die ik gemeld heb.
Zijn niet te flauw om nog een krasje weg te werken. Of zo
Duidelijkheid over de reparatie, goed werk afgeleverd!
Persoonlijke benadering. Uitstekend! Goed bereikbaar. Correctieve handelingen snel uitgevoerd en de auto volgens mij gewassen opgehaald. Geen administratieve rompslomp. En een leenauto stond gereed. Ook hierbij geen kosten voor bijvullen etc.
Snelle en goede service
Goede en snelle service,vriendelijk personeel
Prima bedrijf. Komt afspraken na en leveren keurig werk af.
Kundig, correct en snel.
ASN Autoschade Eindhoven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Eindhoven heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Eindhoven
Ambachtsweg 15
5627BZ Eindhoven
Snel, vakkundig en vriendelijk!
Prima service. De schade is netjes gerepareerd.
netjes georganiseerd en vriendelijk
Zijn niet te flauw om nog een krasje weg te werken. Of zo
Duidelijkheid over de reparatie, goed werk afgeleverd!
Snelle en goede service
Goede en snelle service,vriendelijk personeel
Prima bedrijf. Komt afspraken na en leveren keurig werk af.
Kundig, correct en snel.
ASN Autoschade Eindhoven heeft de volgende resultaten bereikt: