duidelijk advies en prima communicatie over het herstel-proces. prachtig eind resultaat. auto is weer als nieuw

01 Evaluatie schadeherstel

Prachtige resultaten, fijne benadering door de receptie en fijne afhandeling de passie voor het werk!

snelle afhandeling, goede kwaliteit

01 Evaluatie schadeherstel

Ontzettend goed! Mooie aflevering en prachtig resultaat!!

Vriendelijke mensen en vakkundig geholpen

01 Evaluatie schadeherstel

Geweldig, fijn contact met de vestigingsmanager en zeer mooi resultaat!

Uitstekend! Zeer goed.

01 Evaluatie schadeherstel

Simpelweg fantastisch, ontzettend netjes te woord gestaan, en een geweldige manier van aflevering!

01 Evaluatie schadeherstel

Fijne mensen! Uitzonderlijke prestaties die ze leveren, vakwerk!!

01 Evaluatie schadeherstel

De auto ‘s morgens gebracht en heel vriendelijk te woord gestaan. De auto was na herstel weer schoon gemaakt zowel van binnen en van buiten!

Klantvriendelijk correct duidelijke communicatie afspraak is afspraak

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer klant vriendelijk. snelle service. Nadat mijn auto was beoordeeld had ik snelle afspraak voor het herstellen van mijn auto. Keurig afgeleverd.

Duidelijke afspraak en keurig hersteld aanrader

01 Evaluatie schadeherstel

Alles is precies zo gegaan als afgesproken. Tijdens het herstel was er goede communicatie en alles zag er bij de aflevering weer als nieuw uit!

01 Evaluatie schadeherstel

Geweldig! Vriendelijk personeel, mijn auto is weer netjes en ik was snel geholpen!

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade Fokkema Breukelen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Fokkema Breukelen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 13 juli 2018

ASN Autoschade Fokkema Breukelen

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Nijverheidsweg 2

3628GD Kockengen

snelle afhandeling, goede kwaliteit

01 Evaluatie schadeherstel

Ontzettend goed! Mooie aflevering en prachtig resultaat!!

Vriendelijke mensen en vakkundig geholpen

01 Evaluatie schadeherstel

Geweldig, fijn contact met de vestigingsmanager en zeer mooi resultaat!

Uitstekend! Zeer goed.

01 Evaluatie schadeherstel

Fijne mensen! Uitzonderlijke prestaties die ze leveren, vakwerk!!

Klantvriendelijk correct duidelijke communicatie afspraak is afspraak

Duidelijke afspraak en keurig hersteld aanrader