duidelijk advies en prima communicatie over het herstel-proces. prachtig eind resultaat. auto is weer als nieuw
- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
Prachtige resultaten, fijne benadering door de receptie en fijne afhandeling de passie voor het werk!
snelle afhandeling, goede kwaliteit
Ontzettend goed! Mooie aflevering en prachtig resultaat!!
Vriendelijke mensen en vakkundig geholpen
Geweldig, fijn contact met de vestigingsmanager en zeer mooi resultaat!
Uitstekend! Zeer goed.
Simpelweg fantastisch, ontzettend netjes te woord gestaan, en een geweldige manier van aflevering!
Fijne mensen! Uitzonderlijke prestaties die ze leveren, vakwerk!!
De auto ‘s morgens gebracht en heel vriendelijk te woord gestaan. De auto was na herstel weer schoon gemaakt zowel van binnen en van buiten!
Klantvriendelijk correct duidelijke communicatie afspraak is afspraak
Zeer klant vriendelijk. snelle service. Nadat mijn auto was beoordeeld had ik snelle afspraak voor het herstellen van mijn auto. Keurig afgeleverd.
Duidelijke afspraak en keurig hersteld aanrader
Alles is precies zo gegaan als afgesproken. Tijdens het herstel was er goede communicatie en alles zag er bij de aflevering weer als nieuw uit!
Geweldig! Vriendelijk personeel, mijn auto is weer netjes en ik was snel geholpen!
ASN Autoschade Fokkema Breukelen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Fokkema Breukelen heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Fokkema Breukelen
Nijverheidsweg 2
3628GD Kockengen
snelle afhandeling, goede kwaliteit
Ontzettend goed! Mooie aflevering en prachtig resultaat!!
Vriendelijke mensen en vakkundig geholpen
Geweldig, fijn contact met de vestigingsmanager en zeer mooi resultaat!
Uitstekend! Zeer goed.
Fijne mensen! Uitzonderlijke prestaties die ze leveren, vakwerk!!
Klantvriendelijk correct duidelijke communicatie afspraak is afspraak
Duidelijke afspraak en keurig hersteld aanrader