Ze leveren vakwerk. De contacten met de klant zijn uitstekend, zowel voor, tijdens als bij oplevering. Tot slot werd ik uitgenodigd om mee te kijken op de PC naar de foto’s van het proces.... Ze leveren vakwerk. De contacten met de klant zijn uitstekend, zowel voor, tijdens als bij oplevering. Tot slot werd ik uitgenodigd om mee te kijken op de PC naar de foto’s van het proces. Omdat ik er belangstelling voor had werden deze werden vervolgens aan mij doorgestuurd. Bijna jammer dat je eigenlijk nooit schade hebt. Tot bedrijf.

Service is goed, auto netjes hersteld. Kwam mooi gewassen en uitgezogen weer terug, als nieuw.

Wel vind ik 2 maanden wachttijd lang, ik snap dat er af en toe een aantal gladde dagen is, maar die zijn er elke winter. Ook is het logisch dat je je personele bezetting niet op de topdagen kunt baseren. Maar 2 maanden wachten is wel echt lang.

De totale procedure, van ontvangst, het resultaat van de reparatie, de service van gratie vervangen vervoer, de afhandeling en de vriendelijkheid.... ZO HOORT HET .. BEDANKT !

Verstand van zaken, eerder klaar dan belooft (dat is altijd fijn), Goed hersteld zonder kleur verschil

Heel goed contact. De medewerker is klantvriendelijk en behulpzaam.

Zeer deskundige, bekwame, meedenkende personeel

Goed en de medewerkers erg vriendelijk!

Contact met ASN Autoschade verliep goed en soepel. Zowel telefonisch, op de mail als in persoon.

Top service, snelle service, en beschikking over een leenauto, erg blij dat we de auto hier hebben laten herstellen

Reactie ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen Naarden:

Bedankt voor het achterlaten van jouw ervaring.