- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
Prima geholpen en meegedacht
Goede ervaring met ASN Heemskerk. Vriendelijke behulpzame receptionist. Uitgevoerde werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd en tijdens het wachten een heerlijk kopje thee aangeboden gekregen.
Prima, goed geholpen om de auto met schade rijdbaar te maken, daarbij direct afspraak gemaakt om schade te herstellen. Schade is keurig hersteld.
ASN heeft naar mij toe alles op een goede manier gecommuniseerd en de afhandeling van de reparatie is snel en goed gegaan.
Goede behandeling en vervangend vervoer. Uitmuntende service.
Top service. Betrouwbaar, vriendelijk en professioneel geholpen.
Fijne mede werkers.
Bijzonder vriendelijk en alles is uitstekend geregeld. Duurde wel erg ang voordat ik terecht kon.
Prima en correcte behandeling bij zowel afspraak maken als auto inleveren. Auto ziet er weer fantastisch uit.
Je kan snel terecht om de schade te laten opnemen en daarna wordt er ook meteen actie ondernomen om de schade te repareren.
Netjes te woord gestaan door personeel van dit autoschadebedrijf. Vlot geholpen, afspraak wordt direct ingeregeld. Na het brengen van de auto keurig op de hoogte gebracht over het gereed zijn van de auto en blij weer naar huis met een keurig gerepareerde auto. Ook nog even extra bijgepoetst en voorzien van lakstift!
Prima geholpen en schade is goed hersteld. Blij verrast met de leenauto, dit betrof een moderne hybride en reed ook goed. Hartelijk dank.
nog nooit gewerkt met ASN maar als er weer iets gebeurd weet ik ze zitten en zal zeker van hun diensten gebruik maken.E.R. van 't. Riet
Vriendelijk een prima
ASN Autoschade Heemskerk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Heemskerk heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima geholpen en meegedacht
Goede behandeling en vervangend vervoer. Uitmuntende service.
Top service. Betrouwbaar, vriendelijk en professioneel geholpen.
Fijne mede werkers.
Vriendelijk een prima