Zeer vriendelijk en klantgericht. Ook gewoon garantie op schadeherstel van dik 4 jaar oud. Echt meer dan top dat dit zonder discussies werd opgelost.
- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
96% beveelt ASN Autoschade Kreijne Amersfoort aan!
96% beveelt ASN Autoschade Kreijne Amersfoort aan!
Niets
Ik kwam via mijn verzekeraar bij ASN terecht. (vaste partner) Mijn ervaring was uitstekend! Netjes voorbereid, slechts 2 dagen mijn auto kwijt. Werk heel mooi uitgevoerd en in tussentijd mooie vervangwagen gekregen. Als ik ooit nog eens schade heb ga ik zeker daar laten herstellen.
PRIMA GEREPAREERD DE BUMPER, HELAAS WAS ER EEN FOUTJE GEMAAKT MET SPUITEN, IK HOORDE DIT PAS EINDE DAG, MET EEN DRUKKE BAAN IS DAT NIET ZO HANDIG, MAAR WEL PRIMA HERSTELD EN DAT MAAKT HET IETS LANGERE WACHTEN WEER GOED. fIJNE LEENAUTO.
Ik ben heel goed geholpen en hartelijk ontvangen bij ASN Kreijne.
Voor het herstellen van de schade in de rechter deur van mijn Suzuki S Cross werd er goed meegedacht en is er een reële offerte uitgebracht. De uitvoering is naar tevredenheid uitgevoerd.
Duidelijk, zakelijk, vriendelijk en oprecht. Schade aan mijn auto laten herstellen. Kreeg voor een paar dagen netjes een leenauto. Alles was weer prima voor elkaar.
Voor de tweede keer bij Kreijne geweest om parkeerdeukjes te laten verwijderen. Ik kon snel terecht, scherp tarief en schades keurig verholpen.
Reparatie was binnen een dag uitgevoerd, van goede kwaliteit en niet duur. Ook flexibileit bij het maken van een afspraak was handig.
Goed, duidelijk en vriendelijk contact
Zeer snel en goed geregeld. communicatie is echt top!
Het contact voorafgaand en tijdens de reparatie verliep erg soepel. Autoschade Kreijne heeft ook de afhandeling met de verzekering zeer goed geregeld. De uiteindelijke kosten bleven binnen de raming en de reparatie was sneller dan verwacht afgerond. Het resultaat ziet er prima uit. Het enige minpuntje was de lange wachttijd tussen de opdracht en de uiteindelijke reparatiedatum.
Ik heb een goed contact met asn gehad vriendelijke medewerkers en goede advies gehad komen afspraken na schade is super verholpen nog maals dank
Super service. Goed geholpen door allereerst de mensen van kantoor, en uiteraard ook met afhandeling van de schade.
Vriendelijk, warm en begripvol. Zijn kundig en herstellen schade zoals het hoort.
ASN Autoschade Kreijne Amersfoort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Kreijne Amersfoort heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Kreijne Amersfoort
Kosmonaut 27
3824MK Amersfoort
Niets
Ik ben heel goed geholpen en hartelijk ontvangen bij ASN Kreijne.
Goed, duidelijk en vriendelijk contact
Zeer snel en goed geregeld. communicatie is echt top!
ASN Autoschade Kreijne Amersfoort heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Kreijne Amersfoort