Life Outdoor Living B.V.

Zeer positief, vanaf het eerste telefonische contact tot het moment van herstel en ophalen van onze wagens zeer goed en vriendelijk geholpen en te woord gestaan.

Klantvriendelijke medewerkers die denken in oplossingen ipv problemen klant staat hier echt op nummer 1

ASN Autoschade Strijk Gameren is een prettig en klantvriendelijk bedrijf wat goede service levert wanneer dat mogelijk is. We hebben echter meer dan 9 maanden moeten wachten op het herstel van de... ASN Autoschade Strijk Gameren is een prettig en klantvriendelijk bedrijf wat goede service levert wanneer dat mogelijk is. We hebben echter meer dan 9 maanden moeten wachten op het herstel van de bumper, omdat de onderdelen niet door de fabrikant konden worden geleverd.

Zeer professioneel maar verliest toch ook de klant niet uit het oog. Hele goede service en zeer netjes gewerkt.

Wij zijn zeer goed en snel geholpen door ASN. We werden gelijk voorzien van vervangend vervoer. Binnen een week was de schade getaxeerd en heeft de verzekering het verder afgehandeld. We hebben door... Wij zijn zeer goed en snel geholpen door ASN. We werden gelijk voorzien van vervangend vervoer. Binnen een week was de schade getaxeerd en heeft de verzekering het verder afgehandeld. We hebben door ASN geen moment zonder auto hoeven te zitten. Service waar je blij van wordt!

Zeer prettig & professioneel

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel! Top service.

Ze waren mijn dossier kwijt doordat er een nieuwe app was geïnstalleerd o.id.en ik moest een tweede keer terug komen om de schade nogmaals op te laten nemen. Schade is uiteindelijk niet gemaakt... Ze waren mijn dossier kwijt doordat er een nieuwe app was geïnstalleerd o.id.en ik moest een tweede keer terug komen om de schade nogmaals op te laten nemen. Schade is uiteindelijk niet gemaakt maar krijg wel een factuur voor hun “expertise??” Erg dubieuze manier van zaken doen.

Ik ben erg tevreden over mijn ervaringen bij Kreijne. De service is altijd goed, de medewerkers zijn vriendelijk en zorgen ervoor dat je als klant goed geïnformeerd bent over de afhandeling van... Ik ben erg tevreden over mijn ervaringen bij Kreijne. De service is altijd goed, de medewerkers zijn vriendelijk en zorgen ervoor dat je als klant goed geïnformeerd bent over de afhandeling van de schade. Toen ik de sleutels van mijn bedrijfspand in een leenauto had laten liggen en de auto alweer uitgeleend bleek te zijn aan een andere klant, zijn ze er meteen achteraan gegaan en aan het eind van de middag had ik mijn sleutels alweer terug. Ontzettend fijn dat ze net dat stapje extra moeite doen.