Mijn ervaring is zeer positief, vanaf het eerste moment dat ik contact had. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en al mijn vragen werden duidelijk beantwoord. Ook de ontvangst bij de garage zelf was heel vriendelijk. Ik leverde mijn auto af op maandag. De afspraak was dat ik hem woensdag weer kon ophalen. Ik kreeg een hele nette auto mee als leenauto, dat ging in alle vertrouwen. Dinsdag werd ik al gebeld dat ik mijn auto weer kon ophalen. Ook hier weer een heel vriendelijk ontvangst! De schade is perfect gerepareerd en de auto was ook nog eens keurig gewassen! Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!

01 Evaluatie schadeherstel

Vaker mijn auto’s laten herstellen altijd een top service!

SterSterSterHalve sterLege ster

Aardig personeel. Ze belden niet zelf, ik moest bellen. Ze zeiden dat ze mijn auto gingen wassen, maar dat hebben ze niet helemaal gedaan. Op de bestuurdersmat waren duidelijke voetstappen te zien na de reparatie, niet heel netjes. Verder is de schade goed opgelost zodat er niets meer te zien is, dank daarvoor. Snelle reactie via de mail! Misschien goed om meer mensen als medewerker aan te nemen zodat het werk niet achterloopt ;)

SterSterSterSterLege ster

Schouw ging goed en afspraak was snel gemaakt. Door ongunstige tijd rond de jaarwisseling helaas een paar weken dienen te wachten. Leenauto stond klaar (was niet afgetankt, maar dat was bekend en ik hoefde dan ook alleen bij te tanken tot de stand bij ophalen). Reparatie was conform verwachtingen, helaas bleek dat er toch iets over het hoofd was gezien, zodat de auto nog een dag moest blijven.

01 Evaluatie schadeherstel

vriendelijk en duidelijk. Servicegericht.

01 Evaluatie schadeherstel

Prima bedrijf. Vriendelijk geholpen. Vrij snel kon de auto gebracht en gerepareerd worden. Uitstekend resultaat . Bij een ander bedrijf kreeg ik nog een nieuw schadeformulier. Tip?

01 Evaluatie schadeherstel

De schade is snel en vakkundig gerepareerd ik ben netjes op de hoogte gehouden van de handelingen

SterSterSterHalve sterLege ster

AN Autoschade Pehlivan in Deventer biedt vriendelijke en nette service, met reparaties die volgens afspraak worden uitgevoerd. Helaas zijn er verbeterpunten: de mistlamp bleek na reparatie niet gecontroleerd (is stuk), de leenauto was niet geheel rijklaar (ijskrabben en vloeistof zelf moeten regelen), en de gerepareerde auto werd niet gewassen afgeleverd vanwege tijdsgebrek. Met betere planning en aandacht voor details kan de klanttevredenheid verder verhoogd worden. De prijs is niet beoordeeld.

01 Evaluatie schadeherstel

Goede dienstverlening, vriendelijke mensen, duidelijke communicatie.

Goed geholpen en kosteloos nog een extra krasje weggewerkt

01 Evaluatie schadeherstel

Snel, vriendelijk en goed geholpen!

01 Evaluatie schadeherstel

Van intake tot aflevering perfect geholpen.

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer vriendelijk meedenkend en behulpzaam.

01 Evaluatie schadeherstel

Alles volgens de afspraken verlopen en keurig werk afgeleverd.

01 Evaluatie schadeherstel

Ik heb gevraagd of de auto een dag eerder klaar kon zijn dan wat is afgesproken en gelukkig hebben de medewerkers van ASN Pehlivan hier aan meegewerkt.

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade Pehlivan Deventer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Pehlivan Deventer heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 29 mei 2018

ASN Autoschade Pehlivan Deventer

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Dortmundstraat 16D

7418BH Deventer

01 Evaluatie schadeherstel

Vaker mijn auto’s laten herstellen altijd een top service!

SterSterSterSterLege ster

01 Evaluatie schadeherstel

vriendelijk en duidelijk. Servicegericht.

01 Evaluatie schadeherstel

Goede dienstverlening, vriendelijke mensen, duidelijke communicatie.

Goed geholpen en kosteloos nog een extra krasje weggewerkt

01 Evaluatie schadeherstel

Snel, vriendelijk en goed geholpen!

01 Evaluatie schadeherstel

Van intake tot aflevering perfect geholpen.

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer vriendelijk meedenkend en behulpzaam.

01 Evaluatie schadeherstel

Alles volgens de afspraken verlopen en keurig werk afgeleverd.

ASN Autoschade Pehlivan Deventer heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10