Clipperms.nl / Mister Green

Erg prettig contact en ondersteuning in het traject

Bij mij is er een koplamp vernieuwd, maar de dag erna zat er weer een vochtplek in, maar deze was de dag erna weer weg. Dus gemeld en we kijken het even aan. Deze enquete komt dus eigenlijk wat te... Bij mij is er een koplamp vernieuwd, maar de dag erna zat er weer een vochtplek in, maar deze was de dag erna weer weg. Dus gemeld en we kijken het even aan. Deze enquete komt dus eigenlijk wat te vroeg om een beter punt te geven. Hoop dat het vocht eruit blijft, anders moet ik terug

Bijzonder vriendelijke en attente mensen die erballes aan doen om je goed te helpen

Medewerkers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam.
De schade word heel goed gemaakt daar zie je echt niks meer van.

Snelle, vriendelijke en competente hulp.

De afhandeling en de ongevraagde adviezen over b.v. aanschaf nieuwe auto zonder inruil
waren zeer prettig.

Prima service , erg goed werk geleverd.
Administratieve afhandeling bij het ophalen van de auto kan beter. Werkorder zoeken, sleutel niet paraat, factuur moest nog gemaakt worden Prima service , erg goed werk geleverd.
Hierdoor wordt de wachttijd onnodig lang.

Onze ervaringen met ASN is positief. De schade is netjes hersteld. De auto is keurig afgeleverd. We kregen gedurende de reparatie een leenauto ter beschikking. Al met al een correcte afhandeling.

Service is voortreffelijk, leenauto. Auto is perfect gemaakt. Knap jongens zo doorgaan.

Zeer goed. Denkt mee en komt afspraken 100 procent Na