In 1 woord, perfect! Fijne medewerkers, goede service, waar vind je dit tegenwoordig nog!
- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
Snelle afspraak Zeer vriendelijke medewerkers Duidelijke uitleg mbt tot vervangend vervoer Snelle aflevering
Zeer klantgericht en doen wat ze zeggen.
Meedenkend en flexibel. Reparatie volgens afspraak keurig uitgevoerd !
Ik werd direkt vriendelijk te woord gestaan er werd direkt naar de schade gekeken en er werd ook onmiddellijk een afspraak gemaakt, verder werd mij ook een vervangende auto aangeboden en op de dag dat de auto gereed was werd ik keurig op tijd gebeld zodat ik nog rustig kon gaan afdanken met de leenauto en op weg naar ASN om mijn eigen auto weer op te halen.van de schade was niets meer te zien.
Keurig netjes te woord gestaan aandacht besteed aan de schade en hersteld. En tot grote verrassing auto gewassen en van binnen gestofzuigd .Wat kun je als klant nog meer verwachten.
Het contact met het schadeherstelbedrijf was van het begin af aan perfect. Zeer klantvriendelijke medewerkers. Correcte en duidelijke communicatie. Afspraken zijn precies nagekomen. Niets op aan te merken. De verstrekte informatie was zeer duidelijk
Eenvoudig een afspraak gemaakt via de website. Vriendelijk ontvangst en vlotte kostenopgave. Direct een afspraak gemaakt. Relatief snel kon ik terecht voor de herstel van de schade aan de bumper van mijn auto. Spuitwerk is netjes uitgevoerd. Zeer tevreden!
Fijne medewerkers. Goede communicatie. Uitstekende reparatie. Al jaren een tevreden klant!
Gewoon goed!
De medewerkers van ASN autoschade zijn vriendelijk, communicatief en zeer deskundig. De prijskwaliteitsvberhouding is zeer goed. Bij schade kom ik hier zeker terug!
Geweldige ervaring met ASN Autoschade. Vriendelijke service, snelle reparatie en mijn auto ziet er weer als nieuw uit. Zeer tevreden!
Leuke mensen met verstand van zaken. Telefonisch is vooraf alles duidelijk uitgelegd hoe e.e.a.zou gaan lopen. Prima bedrijf!
Goed behandeld als klant. Vriendelijk! Goed product geleverd! Bedankt!
Fijn te woord gestaan, goed meegedacht met de mogelijkheden en uitstekend uitgevoerd.
ASN Autoschade Rotterdam-Zuid verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Rotterdam-Zuid heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Rotterdam-Zuid
Olympiaweg 32
3077AL Rotterdam
Zeer klantgericht en doen wat ze zeggen.
Meedenkend en flexibel. Reparatie volgens afspraak keurig uitgevoerd !
Gewoon goed!
Goed behandeld als klant. Vriendelijk! Goed product geleverd! Bedankt!
ASN Autoschade Rotterdam-Zuid heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Rotterdam-Zuid