De hele procedure werd goed uitgelegd Ook kon ik de leenauto dag eerder halen tegen sluitingstijd ipv de volgende ochtend . Goede communicatie ook via de mail en telefonisch

01 Evaluatie schadeherstel

Geweldige service, kreeg de bus zelf cabine schoon terug geleverd en het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

01 Evaluatie schadeherstel

ASM is een prima en vakkundig schadebedrijf. Alles volgens afspraak verlopen. Ook de gevraagde leen-auto (automaat) stond netjes klaar. Auto is naadloos gerepareerd en keurig opgepoetst en gezogen aan de binnenzijde bij het ophalen. Complimenten!!

01 Evaluatie schadeherstel

Klantvriendelijke ontvangst, meedenkende eigenaar en gedegen vakmanschap, kortom: een uitstekende ervaring.

ASN westland behulpzaam, bereidwillig en altijd bereid tot meedenken

01 Evaluatie schadeherstel

Prettig contact met de medewerker. Afspraken werden zonder meer nagekomen. Een pittige schade werd perfekt hersteld. Vòòr aflevering werd de auto keurig schoon gemaakt en gepoetst.

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijk klantencontact, verstand van zaken en direct handelen. Een betrouwbare autogarage vinden is altijd moeilijk, maar hier weet je dat je in goed handen bent!

01 Evaluatie schadeherstel

Ik kon snel terecht voor de schade aan mijn auto. Werd professioneel geholpen goed enthousiast personeel achter de balie. Er werd vervangend vervoer geregeld hierdoor kon ik gewoon naar mijn werk. Bij oplevering was mijn auto helemaal schoon gemaakt top!

01 Evaluatie schadeherstel

Netjes geholpen !! Goeie communicatie !!

01 Evaluatie schadeherstel

Perfect goede info en terugkoppeling door Danny. Keurig schade herstel!

SterSterSterSterLege ster

Netjes afgehandeld.

01 Evaluatie schadeherstel

Netjes eerlijk en niks meer van de schade te zien. Ik kreeg de vraag of ik vervangend vervoer nodig had maar ze konden mij ook naar huis brengen wat ze hebben gedaan. Dit is de tweede keer dat ik goed ben geholpen.

Zijn vriendelijk, houden je op de hoogte en proberen alles goed te regelen

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijk personeel die proactief mee denkt. Daarnaast houden ze je goed op de hoogte van de status van de raparaties en zijn er na afloop geen verrassingen.

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer klantvriendelijk en professioneel. Vervangend vervoer werd keurig en kostenloos geregeld zodat ik gewoon naar mijn werk kon, zonder gedoe. Mijn schade werd perfect gerepareerd. Spuitwerk super strak en zonder kleurverschil. Ik heb netjes uitleg gekregen over de verwerking van de schade aan mijn auto, met tonen van foto’s van het proces. Ik ga bij een eventuele volgende schade weer naar ASN en kan dit ook aan anderen aanraden!

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade SchadePartners Westland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade SchadePartners Westland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 7 mei 2018

ASN Autoschade SchadePartners Westland

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Edisonstraat 11

2691GT 's-Gravenzande

ASN westland behulpzaam, bereidwillig en altijd bereid tot meedenken

01 Evaluatie schadeherstel

Netjes geholpen !! Goeie communicatie !!

01 Evaluatie schadeherstel

Perfect goede info en terugkoppeling door Danny. Keurig schade herstel!

SterSterSterSterLege ster

Netjes afgehandeld.