- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
Super service, vriendelijk personeel, uitstekend snel geholpen. Perfect!
Altijd goede service nette reparaties zonder gezeur. Hier is de klant nog koning auto komt gerepareerd en gewassen en schoongemaakt terug welverdiende 10
Positief. Echt familie bedrijf waar we graag terugkomen.
Goed, snelle en goede service
Zeer goed bedrijf met goede kwaliteit en duidelijk in zijn afspraken.
Prima werk geleverd, en niet voor het eerst. Goede prijs ( met opgave vooraf). Afspraak goed nagekomen ( wat belangrijk is voor het een bedrijfswagen).
Prima geholpen
Snelle afhandeling en correcte prijzen
Voor de 1e keer geweest en echt een super service. Je wordt prima op de hoogte gehouden. Ga zo door.
Snelle reactie op de schademelding en dezelfde dag nog een afspraak voor de schade opname. Vriendelijk ontvangen en volgens afspraak de auto ingeleverd voor het schadeherstel. Alles soepel verlopen en de auto tip-top in ontvangst mogen nemen.
Ik had geen ervaring met asn autoschade schellekens Tilburg .maar dit was goed geregeld.
Ik voelde me écht welkom bij ASN Schellekens Tilburg en niet een nummer. Ik kwam er om mijn schade te laten bekijken en kon ook meteen de auto achterlaten, zonder dat dit tevoren afgesproken was. De schade zelf is hersteld, zonder dat ik kan zien dat er schade geweest is. En ook nog een dag eerder klaar dan was aangegeven. Kortom een aanrader!
Komen de afspraken goed na en denken mee met omruilen van de auto.
Fijn bedrijf, fijne mensen en nog belangrijker hier word tenminste nog wel vakwerk geleverd!
Nette en goede service.
ASN Autoschade Schellekens Tilburg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Schellekens Tilburg heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Schellekens Tilburg
Watermanstraat 41
5015TG Tilburg
Super service, vriendelijk personeel, uitstekend snel geholpen. Perfect!
Positief. Echt familie bedrijf waar we graag terugkomen.
Goed, snelle en goede service
Zeer goed bedrijf met goede kwaliteit en duidelijk in zijn afspraken.
Prima geholpen
Snelle afhandeling en correcte prijzen
Komen de afspraken goed na en denken mee met omruilen van de auto.
Nette en goede service.
ASN Autoschade Schellekens Tilburg heeft de volgende resultaten bereikt: