De telefonische en directe contacten verliepen soepel en duidelijk. Vervangend vervoer was goed geregeld en de schade werd perfect hersteld.
Prima service en keurige vervangende auto mee. De auto weer als nieuw teruggekregen van binnen en buiten.
Goede service. Deuren netjes gespoten. Zeer tevreden!
Snel contact, snel geholpen maar gelukkig ook een lekkere bak koffie mogen genieten bij maken afspraak. Ze zijn wel druk dus kleinere schadegevallen kunnen een paar weken duren.
De ontvangst is altijd snel, direct en vriendelijk. Snel wordt duidelijk gemaakt wat de vraag / het probleem is, en er wordt vervolgens heel praktisch naar de oplossing toegewerkt, waarbij ASN...De ontvangst is altijd snel, direct en vriendelijk. Snel wordt duidelijk gemaakt wat de vraag / het probleem is, en er wordt vervolgens heel praktisch naar de oplossing toegewerkt, waarbij ASN het voor de klant zo makkelijk mogelijk maakt. Afspraken worden nagekomen en de klant wordt continu en goed geinformeerd over de voortgang van het herstel...
De schade aan mijn achterbumper is mooi en netjes afgewerkt, ik ben er zo blij mee. Dank jullie wel. Mijn witte Golfje kan er weer tegenaan.
Groetjes,
Lana
Zeer goed bedrijf met goede kwaliteit en duidelijk in zijn afspraken.
Klant vriendelijk bedrijf, dat altijd voor ons klaar staat
Vriendelijk bedrijf, dat altijd voor ons klaarstaat