Heel vriendelijke ontvangst en goede communicatie. Belangrijk omdat de reparatie langer duurde dan de oorspronkelijke planning. Een prima reparatieresultaat en een heel goede service. De auto werd als nieuw afgeleverd. Mooi gewassen en zelfs van binnen schoongemaakt.

SterSterSterSterLege ster

algemene ervaring is goed. toen ik de auto kwam brengen heb ik de afspraak gemaakt dat wanneer ik terug was van vakantie de auto bij mij thuis zou worden afgeleverd. echter op vakantie kreeg ik een telefoontje dat de auto klaar was en dat ik hen op kon halen, toen ik aangaf dat ik bovenstaande afspraak had gemaakt werd er heel verbaasd gereageerd en gezegd dat deze service helemaal niet kon worden geboden. dit was een beetje jammer daar ik zelf plotseling nog van alles moest regelen.

goed, netjes.

01 Evaluatie schadeherstel

Ik heb ASN Autoschade Upper Zwolle als een prettig bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De ontvangst en intake zijn vriendelijk en ter zake kundig. De service (vervangend vervoer) is goed. Afspraken worden prima nagekomen en, het belangrijkste, de reparatie is met vakmanschap uitgevoerd.

01 Evaluatie schadeherstel

Mooi bedrijf met vriendelijke mensen. Heel toegankelijk bedrijf. Auto prachtig gerepareerd.

Alles volgens afspraak verlopen. Reparatie is tot tevredenheid uitgevoerd

Vriendelijk, meedenkend, behulpzaam.

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer goed, vriendelijk en met duidelijke uitleg geholpen.

SterSterSterSterLege ster

Mijn schade is keurig hersteld en de auto is schoon en zelfs gepoetst bij mij afgeleverd. Prima! Wel zijn een paar terugbel afspraken niet nagekomen, zodat ik daar opnieuw over moest bellen.

01 Evaluatie schadeherstel

Ben goed en vriendelijk geholpen en de auto ziet er weer als nieuw uit top.

SterSterSterHalve sterLege ster

Reparatie zou 2 dagen duren, maar werden er 4. Dit werd ik gewaar na zelf te bellen aan het einde van de 2e dag. Hierover had ik vooraf gebeld willen worden. Kwaliteit van de reparatie is uitstekend.

01 Evaluatie schadeherstel

Na de eerste reparaties bleek er enigszins kleurverschil te zijn. Dat heb ik gemeld en werd direct een afspraak gemaakt voor het herstel. Erg klantvriendelijk en klantgericht bedrijf. De medewerkers zijn vriendelijk en gemotiveerd. Afspraken worden steeds nagekomen. Ik kan alleen maar positief zijn over ASN Zwolle

01 Evaluatie schadeherstel

Er was enige onenigheid over kleurverschil na het spuiten van de auto. Werd heel professioneel door ASN opgelost

SterSterSterHalve sterLege ster

De medewerkers zijn vriendinelijk. Communicatie kan alleen beter. Op afgesproken tijd kwam ik ter plaatste voor een reparatie, het onderdeel bleek alleen niet binnen te zijn, dus ik van onnodig gekomen. Het was fijn geweest als er vooraf werd gecommuniceerd dat de afspraak niet door kon gaan.

01 Evaluatie schadeherstel

DE REPARATIR WAS VLOT, ER WAS EEN LEENAUTO BESCHIKBAAR EN ER IS DUIDELIJK AANGEGEVEN HOE EN WAT ER GEREPAREERD IS. DE WIJZE VAN DOCUMENTEREN IS TOP.

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade Upper Zwolle verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Upper Zwolle heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 1 mei 2018

ASN Autoschade Upper Zwolle

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Voltastraat 21

8013PM Zwolle

goed, netjes.

Alles volgens afspraak verlopen. Reparatie is tot tevredenheid uitgevoerd

Vriendelijk, meedenkend, behulpzaam.

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer goed, vriendelijk en met duidelijke uitleg geholpen.

01 Evaluatie schadeherstel

Ben goed en vriendelijk geholpen en de auto ziet er weer als nieuw uit top.

ASN Autoschade Upper Zwolle heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10