Bekend

Ik kwam alleen mijn lease auto inleveren. Bij binnenkomst werd ik direct onaangenaam gecorrigeerd omdat zei dat ik mijn lease auto kwam brengen. Maar dat moest zijn inleveren. Daarnaast was er op de... Ik kwam alleen mijn lease auto inleveren. Bij binnenkomst werd ik direct onaangenaam gecorrigeerd omdat zei dat ik mijn lease auto kwam brengen. Maar dat moest zijn inleveren. Daarnaast was er op de lijst gezet dat ik om 13:00 zou komen. Ik wist dat niet maar daar werd ik nog wel even onvriendelijk aan herinnerd. Toen naar de auto. Deze was zo vies dat de expert geen beschadigingen kon waarnemen. Het is winter en inderdaad niet gewassen. Ik heb besloten om hem snel te wassen. Nou u heeft in ieder geval uw best gedaan kreeg ik toegesnauwd. Uiteindelijk op het formulier toch nog aangegeven VIES. Deze expert hoort niet aan de voorkant van t bedrijf te werken.

Reactie ASN Autoschade Utrecht:

Geachte heer Hiemstra,
Geachte heer Hiemstra,
Hartelijk dank voor uw bericht. We vinden het spijtig om te horen dat u uw bezoek aan ons als onprettig heeft ervaren. Het is uiteraard niet onze bedoeling om een negatieve indruk achter te laten.
Wel willen we graag toelichten dat onze opmerkingen gebaseerd waren op het regelement waarin staat dat een leaseauto schoon dient te worden ingeleverd. Dit stelt ons in staat om een kwalitatief goede schade-inspectie uit te voeren. U heeft er na onze opmerking voor gekozen om de auto met de hand af te spoelen, wat we uiteraard waarderen, maar dit maakte een volledige schade-inspectie helaas nog steeds lastig.
We begrijpen dat het niet altijd even prettig is om een gebruikte leaseauto schoon in te leveren. Toch zijn dit afspraken die zijn gemaakt bij het afsluiten van het leasecontract en waar wij ons aan moeten houden om het proces zorgvuldig te laten verlopen.
Nogmaals onze excuses als u onze uitleg als onprettig heeft ervaren. We hopen op uw begrip en staan altijd open voor verdere vragen of opmerkingen.
ASN Autoschade Vermaire Groep

Op zich tevreden over de dienstverlening. Vriendelijk personeel. Na de schade is de auto wel schoongemaakt, behalve in de kofferbak, hier lag nog glas in.

Nancy

Ik had een ruitenwisser nodig voor me Renault Clio. Die meneer heeft me heel goed geholpen met hart en ziel. Ook is het inderdaad binnen 24 uur bezorgd. Hij had geduld en zocht ook op internet de... Ik had een ruitenwisser nodig voor me Renault Clio. Die meneer heeft me heel goed geholpen met hart en ziel. Ook is het inderdaad binnen 24 uur bezorgd. Hij had geduld en zocht ook op internet de hulp die ik nodig had en gaf uitleg. Ik zal een ieder aanraden die professioneel en behulpzaam en geduldig geholpen wilt worden om bij Munster Enschede te bestellen. Prima en top👍👍👍👍👍

Keurig netjes te woord gestaan aandacht besteed aan de schade en hersteld. En tot grote verrassing auto gewassen en van binnen gestofzuigd .Wat kun je als klant nog meer verwachten.

Zeer goed. Vakwerk en hoge mate van klantvriendelijkheid

Netjes georganiseerd en vriendelijk

In korte tijd tweede keer schade gereden, ook deze keer snel en vakkundig opgelost. Smorgens brengen smiddags klaar. Top kwaliteit met persoonlijke aandacht.

Jammer genoeg lange wachttijd, maar dat is helaas niet alleen bij Kreijne.
Goed telefonisch bereikbaar en goed te woord gestaan.
Servicegericht. Schade netjes gerepareerd.
Prima...
Jammer genoeg lange wachttijd, maar dat is helaas niet alleen bij Kreijne.
Goed telefonisch bereikbaar en goed te woord gestaan.
Servicegericht. Schade netjes gerepareerd.
Prima nazorg.

Werd deskundig en vriendelijk geholpen
Werd deskundig en vriendelijk geholpen
Het was alleen jammer dat de auto van binnen niet goed schoon was gemaakt. Nadat ik er wat over gezegd gaf meneer van Leeuwen meteen opdracht de auto te stofzuigen
Helaas waren de matten daarna nog zeker niet schoon Dat was jammer

Top geen 24 woorden voor nodig.