SterSterSterSterLege ster

van begin af aan zakelijk en vriendelijk. Gelukkig gebruikt ASN ook whatsapp voor berichten.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De afhandeling van de schade ging erg prettig. Ook zijn de medewerkers erg klantvriendelijk en behulpzaam. De leenauto was ook top. Alleen over de schadeherstel van de auto zelf was ik niet geheel tevreden, ik moest diverse malen terug voor herstel. Onderdelen die niet teruggeplaatst waren of niet op de juiste wijze . Afplak tape wat nog aan de buiten en binnenkant was achtergebleven, vieze modder voetafdrukken in de auto omdat de auto kennelijk in het parkeerveld was geparkeerd, autowas of modder wat op de bekleding en interieur was achtergebleven. Ook de nieuwe deur die was geplaatst had al een beschadiging opgelopen bij het terugplaatsen (lak ontbrak aan de onderkant van de deur) uiteindelijk heb ik zelf maar met een lakstift de boel zelf aangestipt. Kortom erg vriendelijk medewerkers maar de kwaliteit van de reparatie en de finishing touch was beneden niveau.

Antwoord ASN Autoschade Vermaire Haarlem

Geachte heer Siemensma, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We waarderen uw positieve woorden over onze medewerkers, de service en de leenauto, maar vinden het uiteraard erg spijtig om te horen dat de kwaliteit van het schadeherstel niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij begrijpen dat het meerdere malen moeten terugkomen, het achterblijven van afplaktape en vuil in uw auto, en de beschadiging aan de nieuwe deur erg frustrerend moet zijn geweest. Dit is absoluut niet het serviceniveau dat wij nastreven, en wij bieden u onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We nemen uw feedback zeer serieus en zullen uw situatie intern bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Mocht u alsnog een oplossing wensen voor de lakbeschadiging of andere zaken die niet naar wens zijn hersteld, dan horen wij dit graag, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 023-5327591 of vermairehaarlem@asnmail.nl Met vriendelijke groet | Best Regards | Mit freundlichen Grüßen | Cordialement Dennis Petrus Directeur

Geantwoord op

Afspraken maken waren duidelijk. De auto werd opgehaald. De chauffeur gaf aan hoe laat hij er was. De reparatie is netjes afgewikkeld

SterSterSterSterLege ster

de ervaring was geweldig, alleen de wachttijden waren langer dan 2/3 maanden.

SterSterSterSterLege ster

Algemene ervaring is heel positief. Vriendelijke werknemers en goed bereikbaar. De beller is sneller geldt zeker bij ASN. Er is contact via het WhatsApp kanaal maar dat werkt heel traag en reacties durem lang.

01 Evaluatie schadeherstel

Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen.Omdat het mijn eerste schade was die ik had gereden en niet wist wat er zou gebeuren werd mij de stappen uitgelegd die er gemaakt moesten worden. De duur van de reparatie zou een week zijn ,dat vond ik wel erg lang gezien de reparatie. De inschatting zou mijn inziens korter mogen. De reparatie is heel netjes uitgevoerd en ben ook erg tevreden. Mijn auto kon ik na 2.5 dag ophalen. Ik bedank dan ook alle mensen die aan mijn auto hebben gewerkt.

SterSterSterSterLege ster

Duidelijk en verfrissend normaal en conform afspraak.

SterSterSterSterLege ster

Goede service, spuitwerk kan kwalitatief beter maar is prima.

01 Evaluatie schadeherstel

Vanaf het moment dat we bij ASN Autoschade binnen waren om ons te melde met de schade, een goed gevoel over de ontvangst. Via een uiterst professionele uitwisseling via de mail en app tot een afspraak gekomen voor reparatie. Op de afgesproken dag werd een vervangende auto gebracht, en na enkele dagen werden we teruggebeld dat de auto klaar was. Super mooi is de schade hersteld, en als klant vriendelijkheid een cijfer 9. Als je de pech heb van schade is ASN Autoschade Vermaire het juiste adres voor reparatie.

Bekend

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ik kwam alleen mijn lease auto inleveren. Bij binnenkomst werd ik direct onaangenaam gecorrigeerd omdat zei dat ik mijn lease auto kwam brengen. Maar dat moest zijn inleveren. Daarnaast was er op de lijst gezet dat ik om 13:00 zou komen. Ik wist dat niet maar daar werd ik nog wel even onvriendelijk aan herinnerd. Toen naar de auto. Deze was zo vies dat de expert geen beschadigingen kon waarnemen. Het is winter en inderdaad niet gewassen. Ik heb besloten om hem snel te wassen. Nou u heeft in ieder geval uw best gedaan kreeg ik toegesnauwd. Uiteindelijk op het formulier toch nog aangegeven VIES. Deze expert hoort niet aan de voorkant van t bedrijf te werken.

Inlevering leaseauto

Antwoord ASN Autoschade Vermaire Haarlem

Geachte heer Hiemstra, Hartelijk dank voor uw bericht. We vinden het spijtig om te horen dat u uw bezoek aan ons als onprettig heeft ervaren. Het is uiteraard niet onze bedoeling om een negatieve indruk achter te laten. Wel willen we graag toelichten dat onze opmerkingen gebaseerd waren op het regelement waarin staat dat een leaseauto schoon dient te worden ingeleverd. Dit stelt ons in staat om een kwalitatief goede schade-inspectie uit te voeren. U heeft er na onze opmerking voor gekozen om de auto met de hand af te spoelen, wat we uiteraard waarderen, maar dit maakte een volledige schade-inspectie helaas nog steeds lastig. We begrijpen dat het niet altijd even prettig is om een gebruikte leaseauto schoon in te leveren. Toch zijn dit afspraken die zijn gemaakt bij het afsluiten van het leasecontract en waar wij ons aan moeten houden om het proces zorgvuldig te laten verlopen. Nogmaals onze excuses als u onze uitleg als onprettig heeft ervaren. We hopen op uw begrip en staan altijd open voor verdere vragen of opmerkingen. Met vriendelijke groet, ASN Autoschade Vermaire Groep

Geantwoord op

ASN Vermaire Haarlem is mijn GO-TO schadeherstelbedrijf. Personeel is vriendelijk, denken mee, zijn specialisten en staan voor kwaliteit. Wil je kwaliteit, dan kies je voor ASN Vermaire Haarlem.

Antongroen

Goeie service

??

Professioneel resultaat, Klant vriendelijk Goed bereikbaar, duidelijk afspraken, Ook Goed na service. Bedankt!

01 Evaluatie schadeherstel

Super vriendelijke mensen en een absolute top service en kwaliteit.

Zeer behulpzaam en vriendelijk, prima service

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade Vermaire Haarlem verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Vermaire Haarlem heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 28 mei 2018

ASN Autoschade Vermaire Haarlem

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

A. Hofmanweg 59

2031BH Haarlem

SterSterHalve sterLege sterLege ster

SterSterSterSterLege ster

de ervaring was geweldig, alleen de wachttijden waren langer dan 2/3 maanden.

SterSterSterSterLege ster

Duidelijk en verfrissend normaal en conform afspraak.

SterSterSterSterLege ster

Goede service, spuitwerk kan kwalitatief beter maar is prima.

Bekend

SterSterLege sterLege sterLege ster

Inlevering leaseauto

Antongroen

Goeie service

??

01 Evaluatie schadeherstel

Super vriendelijke mensen en een absolute top service en kwaliteit.

Zeer behulpzaam en vriendelijk, prima service

ASN Autoschade Vermaire Haarlem heeft de volgende resultaten bereikt: