van begin af aan zakelijk en vriendelijk. Gelukkig gebruikt ASN ook whatsapp voor berichten.
- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
De afhandeling van de schade ging erg prettig. Ook zijn de medewerkers erg klantvriendelijk en behulpzaam. De leenauto was ook top. Alleen over de schadeherstel van de auto zelf was ik niet geheel tevreden, ik moest diverse malen terug voor herstel. Onderdelen die niet teruggeplaatst waren of niet op de juiste wijze . Afplak tape wat nog aan de buiten en binnenkant was achtergebleven, vieze modder voetafdrukken in de auto omdat de auto kennelijk in het parkeerveld was geparkeerd, autowas of modder wat op de bekleding en interieur was achtergebleven. Ook de nieuwe deur die was geplaatst had al een beschadiging opgelopen bij het terugplaatsen (lak ontbrak aan de onderkant van de deur) uiteindelijk heb ik zelf maar met een lakstift de boel zelf aangestipt. Kortom erg vriendelijk medewerkers maar de kwaliteit van de reparatie en de finishing touch was beneden niveau.
Afspraken maken waren duidelijk. De auto werd opgehaald. De chauffeur gaf aan hoe laat hij er was. De reparatie is netjes afgewikkeld
de ervaring was geweldig, alleen de wachttijden waren langer dan 2/3 maanden.
Algemene ervaring is heel positief. Vriendelijke werknemers en goed bereikbaar. De beller is sneller geldt zeker bij ASN. Er is contact via het WhatsApp kanaal maar dat werkt heel traag en reacties durem lang.
Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen.Omdat het mijn eerste schade was die ik had gereden en niet wist wat er zou gebeuren werd mij de stappen uitgelegd die er gemaakt moesten worden. De duur van de reparatie zou een week zijn ,dat vond ik wel erg lang gezien de reparatie. De inschatting zou mijn inziens korter mogen. De reparatie is heel netjes uitgevoerd en ben ook erg tevreden. Mijn auto kon ik na 2.5 dag ophalen. Ik bedank dan ook alle mensen die aan mijn auto hebben gewerkt.
Duidelijk en verfrissend normaal en conform afspraak.
Goede service, spuitwerk kan kwalitatief beter maar is prima.
Vanaf het moment dat we bij ASN Autoschade binnen waren om ons te melde met de schade, een goed gevoel over de ontvangst. Via een uiterst professionele uitwisseling via de mail en app tot een afspraak gekomen voor reparatie. Op de afgesproken dag werd een vervangende auto gebracht, en na enkele dagen werden we teruggebeld dat de auto klaar was. Super mooi is de schade hersteld, en als klant vriendelijkheid een cijfer 9. Als je de pech heb van schade is ASN Autoschade Vermaire het juiste adres voor reparatie.
Ik kwam alleen mijn lease auto inleveren. Bij binnenkomst werd ik direct onaangenaam gecorrigeerd omdat zei dat ik mijn lease auto kwam brengen. Maar dat moest zijn inleveren. Daarnaast was er op de lijst gezet dat ik om 13:00 zou komen. Ik wist dat niet maar daar werd ik nog wel even onvriendelijk aan herinnerd. Toen naar de auto. Deze was zo vies dat de expert geen beschadigingen kon waarnemen. Het is winter en inderdaad niet gewassen. Ik heb besloten om hem snel te wassen. Nou u heeft in ieder geval uw best gedaan kreeg ik toegesnauwd. Uiteindelijk op het formulier toch nog aangegeven VIES. Deze expert hoort niet aan de voorkant van t bedrijf te werken.
ASN Vermaire Haarlem is mijn GO-TO schadeherstelbedrijf. Personeel is vriendelijk, denken mee, zijn specialisten en staan voor kwaliteit. Wil je kwaliteit, dan kies je voor ASN Vermaire Haarlem.
Goeie service
Professioneel resultaat, Klant vriendelijk Goed bereikbaar, duidelijk afspraken, Ook Goed na service. Bedankt!
Super vriendelijke mensen en een absolute top service en kwaliteit.
Zeer behulpzaam en vriendelijk, prima service
ASN Autoschade Vermaire Haarlem verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Vermaire Haarlem heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Vermaire Haarlem
A. Hofmanweg 59
2031BH Haarlem
de ervaring was geweldig, alleen de wachttijden waren langer dan 2/3 maanden.
Duidelijk en verfrissend normaal en conform afspraak.
Goede service, spuitwerk kan kwalitatief beter maar is prima.
Goeie service
Super vriendelijke mensen en een absolute top service en kwaliteit.
Zeer behulpzaam en vriendelijk, prima service
ASN Autoschade Vermaire Haarlem heeft de volgende resultaten bereikt: