SterSterSterLege sterLege ster

Schade is goed verholpen alleen geen leenauto gekregen die er wel zou zijn. Verder is een dag voor de afspraak mijn afspraak verzet met een week. Ik had mijn afspraak 3 maanden geleden al gemaakt

01 Evaluatie schadeherstel

Een top schade herstelbedrijf, vriendelijke medewerkers en snel geholpen.

01 Evaluatie schadeherstel

Goed en mooi gerepareerd en ze waren altijd bereid om updates te geven.

SterSterSterSterLege ster

Reparatie prima en zoals afgesproken uitgevoerd. Alleen de doorlooptijd was langer dan gepland! Er werd aangegeven 3 dagen, uiteindelijk waren het er 7. Maar verder super tevreden

SterSterSterHalve sterLege ster

Schadeherstel ziet er goed uit. Wel bijna 4 maanden wachttijd. En daarna nog extra week. Personeel vriendelijk! Auto mooi schoon!

01 Evaluatie schadeherstel

Leuke mensen waar goede afspraken mee gemaakt kunnen worden,goede service!!

Prima. Goede communicatie. En de schade aan de auto is goed hersteld

Prima werk!

01 Evaluatie schadeherstel

Ze doen hun werk snel en goed, geen gezeur en geen geleuter. Telefonisch goed bereikbaar. Helaas was er deze keer geen vervangende auto beschikbaar.

01 Evaluatie schadeherstel

Reparatie was binnen de tijdsindicatie uitgevoerd en van de schade is niks meer te zien.

SterSterLege sterLege sterLege ster

De hersteltijd van de auto vond ik met een week erg lang, zeker nadat in het telefoongesprek om een afspraak te maken 1 of 2 dagen werd gezegd.

01 Evaluatie schadeherstel

Prettig en professioneel van intake ten met uitvoering. Uitstekend resultaat!

01 Evaluatie schadeherstel

Prima, schade is uitstekend hersteld. Herstel duurde iets langer dan verwacht i.v.m. wachten op onderdeel. Communicatie hierover vanuit Vonk was prima. Wel een punt van aandacht. De leenauto was door de vorige gebruiker niet afgetankt. Dit is mij overigens van te voren wel gemeld. Ik schat in dat de vorige gebruiker een afstand van 100-140 km heeft gereden. Na mijn gebruik van de leenauto heb ik deze afstand ook nog bij Vonk gemeld. Ook al is dit niet door Vonk veroorzaakt, misschien wel een punt op alert op te blijven.

Prima service!

SterSterSterSterLege ster

Goed schade herstelbedrijf maar erg druk waardoor de afspraak verzet is geworden.

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade Vonk Heerenveen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Vonk Heerenveen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 2 juli 2018

ASN Autoschade Vonk Heerenveen

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Expansielaan 8

8447SP Heerenveen

SterSterSterLege sterLege ster

01 Evaluatie schadeherstel

Een top schade herstelbedrijf, vriendelijke medewerkers en snel geholpen.

01 Evaluatie schadeherstel

Goed en mooi gerepareerd en ze waren altijd bereid om updates te geven.

SterSterSterHalve sterLege ster

01 Evaluatie schadeherstel

Leuke mensen waar goede afspraken mee gemaakt kunnen worden,goede service!!

Prima. Goede communicatie. En de schade aan de auto is goed hersteld

Prima werk!

SterSterLege sterLege sterLege ster

01 Evaluatie schadeherstel

Prettig en professioneel van intake ten met uitvoering. Uitstekend resultaat!

Prima service!

ASN Autoschade Vonk Heerenveen heeft de volgende resultaten bereikt: