Auto netjes opgehaald, keurig hersteld en op afgesproken tijd weer klaar. Top service.

01 Evaluatie schadeherstel

Super service. Snel afgehandeld.

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade Zijdepark is zeer klant -en oplossingsgericht. Na de schade is per email direct een inschatting van de herstelkosten gemaakt. Het herstel kon snel worden ingepland en uitgevoerd. De auto is weer opgeleverd in nieuwstaat conform offerte. Ook erg fijn dat er een leenauto geleverd kon worden. Ik zou iedereen ASN Autoschade Zijdepark aanbevelen!

01 Evaluatie schadeherstel

Vanaf het eerste telefoontje tot het ophalen van mijn auto na het herstel, is de service uitstekend geweest. Ook heeft ASN met een telefoontje naar de verzekeraar van de tegenpartij het hele proces afgerond en hoefde ik zelf niets meer te regelen.

01 Evaluatie schadeherstel

Fijn bedrijf met snelle en keurige service. Stond direct een nette auto klaar voor tijdens het herstel. Mijn auto was ook nog gewassen toen ik deze kwam ophalen.

01 Evaluatie schadeherstel

We zijn snel en erg zorgvuldig geholpen.

Prima geholpen Vakkundige en vriendelijke mensen

01 Evaluatie schadeherstel

Snelle en goede services. De auto is naar behoren hersteld. Tevreden over het contact met de medewerkers. Vriendelijk en behulpzaam.

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel! Top service.

Keurige zaak en prima service

01 Evaluatie schadeherstel

Goede service, houden je op de hoogte van de vorderingen en uiterst vriendelijk en behulpzaam.

01 Evaluatie schadeherstel

Vanaf het eerste telefonische contact tot aan de oplevering van de complexe schade veel begrip en zeer professionele aanpak tijdens het hele traject. Goede uitleg en perfecte reparatie waarbij ik geen verbeterpunten kan bedenken zelfs de tijdelijke auto was op vergelijkbaar niveau van mijn eigen auto. Ik vind het een geweldige prestatie om bij zo’n complexe schade geen verbeterpunten te kunnen bedenken omdat ik zelf heel kritisch ben en mij goed kan verplaatsen in het reparatie proces en mij onnodig zorgen maakte! Alleen maar complimenten voor dit hoogwaardige top bedrijf!

01 Evaluatie schadeherstel

We konden snel terecht en werden uitstekend voorgelicht en geholpen. Op maandag stond er netjes een leenauto klaar en hebben ze de schade/opkoop snel afgehandeld. Uitstekende service en afhandeling.

SterSterSterSterLege ster

Alles keurig netjes geregeld en goede communicatie

01 Evaluatie schadeherstel

Na de aankomst bij ASN werd ik meteen goed geholpen. De auto werd op de brug geplaatst en de schade opgenomen. Na enkele dagen ontving ik de kosten voor de schade herstel. Tijdens de herstelwerkzaamheden werd een leenauto ter beschikking gesteld. Na 4 dagen, conform de afspraak, kon ik de auto ophalen. Over het algemeen was ik zeer tevreden.

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade Zijdepark Bergambacht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Zijdepark Bergambacht heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 10 februari 2021

ASN Autoschade Zijdepark Bergambacht

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Smederijstraat 9

2861GP Bergambacht

01 Evaluatie schadeherstel

Super service. Snel afgehandeld.

01 Evaluatie schadeherstel

We zijn snel en erg zorgvuldig geholpen.

Prima geholpen Vakkundige en vriendelijke mensen

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel! Top service.

Keurige zaak en prima service

SterSterSterSterLege ster