D.
- Feedback en aanbevelingen
- Product of service:
- Volledige set fietskleding
Top
Supersnelle levering en met mooie korting op de fietsbroek. En als finishing touch ook nog een handgeschreven kaartje erbij. Top!
Vlot en snelle levering. Bijzonder is een kaart( hand geschreven ) met bedankje voor de aankoop
goed
Super !!
Super
Op en top!
prima!
Zeer goed
Online aankoop van voortreffelijke producten.
Koop al meerdere jaren kleding en ben er erg tevreden over. Goede kwaliteit en snelle levering
Assos Store verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Assos Store heeft de volgende resultaten bereikt:
goed
Super !!
Super
Op en top!
prima!
Zeer goed
Online aankoop van voortreffelijke producten.
Assos Store heeft de volgende resultaten bereikt: