9.2 /10

checkbox97% beveelt Atorka aan!

Roos Van der plas

Fijne ervaring, er was een product niet op vooraad die ik had besteld. Maar er werd meteen contact opgenomen en netjes opgelost! En een snelle levering, erg tevreden mee.

Happy belly, happy skin

Mirella de Kok

Fijn advies en snelle levering

Deken en singel

SterSterSterSterLege ster

Bestelling van 3 jodhurbroeken, 1 voor mijn zoon en 2 voor mezelf. De maatvoering vd 2 voor mezelf bestelde broeken liep erg uiteen. De ene broeken was te lang (geen lengte op de website aangegeven) en de andere was (bij dezelfde bestelde maat) zeker een maat te wijd (hier was de lengte duidelijk aangegeven, waardoor ik de juiste lengte kon bestellen).

3 jodhpurbroeken.

Antwoord Atorka

Beste klant, Wat betreft de maatvoering van de broeken, daar heb je zeker een punt. Daar werken we continue aan, maar zijn afhankelijk van informatie van de leveranciers. En die is sumier in sommige gevallen. Retourbeleid, daar we regelmatig retouren kregen zonder pakbon of een briefje liep het vaak mis. Vandaar dat je eventjes een mailtje moet sturen voor een retourlabel. M.b.t. de retourkosten, ook dat is een bewuste keuze. Er is een periode geweest dat er heel veel besteld werd en minstens zoveel terug kwam. Dat is niet de bedoeling. Door een bijdrage te vragen is dit probleem minimaal gehalveerd. Minder retourzendingen betekent minder transportbewegingen, minder CO2-uitstoot, en minder verspilling van verpakkingsmateriaal. Nog heel veel plezier met de broek en graag tot een volgende keer. Team Atorka

Bellen Fiona

SterSterSterSterLege ster

We hebben 3 producten besteld voor de eerste maal (een gel, spray die 2 x per dag gebruikt kan worden en een spray die 2 x per week mag gebruikt worden). Het lijkt erop dat de muggen een absoluut hekel hebben aan de geur van de spray en houdt ze enkele uren op afstand. De echte test moet nog gebeuren want het muggenseizoen moet nog ingezet worden. Maar momenteel ziet het er hoopvol uit. In combinatie met eczeem-, vliegendekens.

Product of service:
Gel voor gevoelige delen, spray die 2 x per dan en spray die 2 x per week gebruikt mag worden

Brigitte de Boer

Snelle verzending, goede producten. En goede kwaliteit. Vriendelijke mensen.

Hooizak, halster en touw, theeglazen

I. Schut

Zeer tevreden

Luchtweg

Tamara Blewanus

Happy healty huidspray

Astrid Godding

goede service, zelfs toen mijn product 2 dagen na aankoop in de aanbieding was heb ik het prijsverschil teruggekregen. Top!

Rijrok

Annet Verplanke

Prima, heb vorig jaar goede voorlichting gekregen.

Happy skin en happy belly

chantal drees

Snelle levering en goede producten

2 rijrokken

Antwoord Atorka

Beste Chantal, Dank je wel voor deze mooie beoordeling. We gaan zeker aan de slag je tip over de maatvoering. Niet altijd krijgen we deze informatie van de leveranciers, hierdoor gaat het dus mis. Tot de volgende keer, Yvonne van Dijk Atorka Ruitersport

Anky Vlemmings

Zeer goede adviezen, erg klantvriendelijk, groot assortiment en keurige verzending

Happy Skin spray en huidgel

Margie Winters- den Hoedt

Winterdeken

Atorka verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Atorka heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 13 augustus 2015

Atorka

Atorka Ruitersport is dé online speciaalzaak met een passie voor paarden en meer... Wij zijn gespecialiseerd in jodhpur rijbroeken, IJslander zadels en producten voor paarden met zomereczeem. Atorka is dé Boett en Snuggy Hoods dealer voor de Benelux. Greenvalley Health Producten zijn exclusief bij ons verkrijgbaar. Denk hierbij aan de Happy Belly Solid en de Happy Skin lijn. Sinds december 2022 verkopen wij ook IJslandse wol van het merk Istex. Atorka Ruitersport daar vind je kennis, kom je voor een goed advies en fijne service.

Waardsedijk Oost 10-1

Deken en singel

3 jodhpurbroeken.

Bellen Fiona

Brigitte de Boer

Snelle verzending, goede producten. En goede kwaliteit. Vriendelijke mensen.

Hooizak, halster en touw, theeglazen

Happy healty huidspray

Astrid Godding

Rijrok

Annet Verplanke

Prima, heb vorig jaar goede voorlichting gekregen.

Happy skin en happy belly

Carina Fassaert