Atorka

❤️🐴

Goede website

Beste klant,
Beste klant,
Dank je wel voor je review, graag ontvang ik meer informatie over je verbeterpunten. Wat heb je bijvoorbeeld niet kunnen vinden, of kon je de zoekfunctie niet vinden? Verder herken ik ons bedrijf niet in matig bestelgemak en matige reactie snelheid. Zou je dit willen onderbouwen, zodat wij hier van kunnen leren? Misschien toch tot een volgende keer.

Prima webshop voor paardenspullen

Karen Bergen

Overzichtelijke website, snelle levering

Ik was op zoek naar een shirt van PK

Narda de Vries

Zeer goed, nette vlotte levering.

Jacobien

Beste
Leuk dat je een review plaatste. Ik zal zeker de maten nakijken, dank je wel voor deze verbeter tips.

Ik was op zoek naar een shirt van PK

Beste
Ik kan me het gesprek nog herinneren, fijn dat de maat groter goed was. Veel plezier er mee hoor.

Jachthavenbedrijf Tineke Bakker

Ik ken Atorka nog van vroeger, van de rijlessen op IJslandse paardjes.

Beste Tineke,
Ja wij kennen elkaar al een poosje. Heel veel plezier met je jas en de broek!!

Marjolijn

De regenjas Dover besteld, nog niet met regen uitgeprobeerd maar er wel al buiten mee gereden. Jas zit heerlijk en had er met rijden geen last van. Door koordjes om je benen blijft hij ook bij... De regenjas Dover besteld, nog niet met regen uitgeprobeerd maar er wel al buiten mee gereden. Jas zit heerlijk en had er met rijden geen last van. Door koordjes om je benen blijft hij ook bij lichtrijden goed zitten. Hij valt ruim maar dat vind ik wel fijn omdat er dan een dikke jas onder kan.

Snelle levering.

Product/slowfeeder stonk erg naar sigarettenrook!

Hoi Petra,
Hoi Petra,
Fijn dat je een review plaatste, maar wel één waar ik verrast door ben. In de showroom wordt namelijk nooit gerookt. Ik zal er zeker over nadenken wat er gebeurd kan zijn.