4.6 /10

SterSterHalve sterLege sterLege ster

checkbox99% beveelt Atorka aan!

E. Bonneveld

Fijne webshop!

skin calmin relief lotion

Annechien Geertsema

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik zit nogsteeds te wachten op mn bestelling die volgens de webshop op voorraad was…

Hoofdstel

Antwoord Atorka

Beste Annechien, Wij vermoeden dat je niet gezien hebt dat een deel van dit hoofdstel op nabestellen staat. Het gaat om het kopstuk en dat is onderweg naar ons. We hopen dit vandaag of morgen binnen te krijgen. En door deze reactie zullen wij scherper zijn in het informeren over het feit dat iets in nabestelling staat. Dank je wel hiervoor! Fijne dag, Yvonne van Dijk Atorka Ruitersport

Jolanda Boers

Goede persoonlijke service

ijsseland,s wil met patroon

Jan Beekman

Heel goede ervaring met Atorka Ruitersport. Navraag per telefoon over aan te schaffen product leverde uitstekend advies op: deskundig, behulpzaam, vriendelijk.

Topreiter Reykjavik rijoverall

Simone

SterSterSterLege sterLege ster

Hayplaybags xl 2x

Antwoord Atorka

Hoi Simone, Je hebt gelijk hoor, jouw levering is mis gegaan. Dat heb ik ook verteld. Onze voorraad Hayplay Bags ging zo hard en de nieuwe levering is onderweg blijven 'hangen". Nogmaals excuses en veel plezier met de Hayplay bags. Yvonne van Dijk / Atorka Ruitersport

Lara Bonner

Leuk bedrijf met persoonlijke toets!

Stijgbeugels Topreiter

Stella Koster

Goede en persoonlijke hulp

Handschoenen , springschoenen

Laura

Slecht

Hay play

Antwoord Atorka

Beste Laura, Wat jammer dat je niet tevreden bent. Klachten nemen wij altijd serieus hoor. Wij zijn met postnl in gesprek om te kijken waarom je bestelling zo lang duurt. Maar als wij niets horen, dan kunnen we ook niets doorgeven. We hopen dat je bestelling nu echt heel snel bezorgd zal worden. Team Atorka Ruitersport

Nyncke Lingsma

Koekjesvorm, cadeaubox

Pauline Hin

Keurig

ELT verwarmde bodywarmer

Atorka verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Atorka heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 4.6/10
  • checkEerste review geschreven op 13 augustus 2015

Atorka

Atorka Ruitersport is dé online speciaalzaak met een passie voor paarden en meer... Wij zijn gespecialiseerd in jodhpur rijbroeken, IJslander zadels en producten voor paarden met zomereczeem. Atorka is dé Boett en Snuggy Hoods dealer voor de Benelux. Greenvalley Health Producten zijn exclusief bij ons verkrijgbaar. Denk hierbij aan de Happy Belly Solid en de Happy Skin lijn. Sinds december 2022 verkopen wij ook IJslandse wol van het merk Istex. Atorka Ruitersport daar vind je kennis, kom je voor een goed advies en fijne service.

Waardsedijk Oost 10-1

Simone

SterSterSterLege sterLege ster

Hayplaybags xl 2x

Lara Bonner

Leuk bedrijf met persoonlijke toets!

Stijgbeugels Topreiter

Stella Koster