Atorka

Christel Jansen

Prima, reactie via mail duurde soms wat lang.

Reactie Atorka:

Beste klant,
Beste klant,
Ja de communicatie is in jullie geval niet 100% geweest. Maar we werken hard om dit te verbeteren. Mailen met vragen over producten aan klantenservice@atorka.nl niet meer via fb Yvonne van Dijk is één van de oplossingen bijvoorbeeld. Zo voeren wij nog wat verbeteringen door. Binnenkort is dit probleem verleden tijd!
Hartelijke groeten,
Yvonne van Dijk
Atorka Ruitersport

Anja van der Sluijs

Positief!

Goede ervaring

Zeer goed! Ik had een verjaardagscadeau besteld, en er zat een extraatje in het pakket, dat was een hele leuke verrassing!

Zeer positief

Reactie Atorka:

Hallo Nadine,
Hallo Nadine,
Wij zijn 2 x per jaar in België, wij staan met een stand bij Stal 't Enclavehof in Wortel tijdens de wedstrijden. Via de pagina Atorka Events vind je alle data. https://www.atorka.nl/product-categorie/events/
Tot ziens!
Yvonne van Dijk
Atorka Ruitersport

Goede ervaring, ik zal zeker nog bestellen.

Viola Robbemondt

Al meerdere keren bestellingen gedaan, plus zadelpasconsult. Fijne mensen, vlotte levering en kwaliteitsproducten.

Frederique

Leuk bedrijf met mooie spullen van goeie kwaliteit. Helaas had mijn bestelling vertraginf waardoor ik ruim een maand op mijn bestelling heb gewacht. Maar ik werd goed op de hoogte gebracht over mijn... Leuk bedrijf met mooie spullen van goeie kwaliteit. Helaas had mijn bestelling vertraginf waardoor ik ruim een maand op mijn bestelling heb gewacht. Maar ik werd goed op de hoogte gebracht over mijn pakketje en de levering. Ik vind het een top website en raad het alsnog voor iedereen aan!