A. Groenewegen

Voor de tweede keer zonnebrand gekocht. Uiterst tevreden over de snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

Australian Gold SPF 30 Botanical Continuous Spray is een heerlijke zonnebrand waardoor ik niet verbrand

Hugo

Mooie producten tegen een goed prijs!

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke webshop, altijd voorraad en snel geleverd.

Vivian

Super

Super

Geen probleem met het bedrijf.

Beschrijf hier uw ervaring

De bedeling is een ander paar mouwen. Was ik niet aan de deur gaan staan toen de wagen parkeerde dan was die verder gegaan met zijn route. Wist niet dat hij voor mij een pakje meehad. Dus niet... De bedeling is een ander paar mouwen. Was ik niet aan de deur gaan staan toen de wagen parkeerde dan was die verder gegaan met zijn route. Wist niet dat hij voor mij een pakje meehad. Dus niet positief. De vorige bestelling werd zo ook de tweede dag bezorgd met als reden dat wij niet thuis waren. Toen een ganse dag thuis gebleven. Voor niets ! Heb dat ook gemeld. Nu was het postpakket besmeurd! Geen reclame !

Reactie Australian Gold Shop:

Goedemorgen,
Goedemorgen,
Wat vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Helaas kunnen wij als Australian Gold Shop hier weinig aan doen. Wij zullen dit doorgeven aan onze bezorgers van PostNL en hopen dat ze in het vervolg hier op letten. We hopen dat uw nog steeds geïnteresseerd bent in de Australian Gold Shop ondanks dit incident.
Anne namens Australian Gold Shop

Marna Raven

Snelle service

Beschrijf hier uw ervaring

Producten nog niet gebruikt dus nog geen mening. Wel vreemd dat er geen bescherming op de stick was. Hierdoor niet na te gaan of dit eerder niet/wel gebruikt was, jammer.

Eva

Goede en snelle service.

Beschrijf hier uw ervaring

De producten zijn snel en in goede staat geleverd.

Stanley

Groot asortiment

Snel geleverd

Lilly

Snelle service

Beschrijf hier uw ervaring

Hier ga ik vaker bestellen!

Heel tevreden

Beschrijf hier uw ervaring

Veel keus, snelle levering.

Jeannet korpadi

Fijn bedrijf