Zeer correcte en vriendelijke personen die u telkens ter woord staan.
Snelle service
Zeer correcte en vriendelijke personen die u telkens ter woord staan.
Snelle service
Heel veel keuze aan producten waardoor het soms moeilijk is om het juiste product te kiezen want het lijkt allemaal op elkaar en tenslotte geeft het volgens mij hetzelfde resultaat. Wel verschil in aankoopprijs.
Heel veel zonnebankproducten van goedkoop tot heel duur maar volgens mij is er geen verschil in resultaat.

Beschrijf hier uw ervaring

zeer correct en heel goede producten .

Jenny De Landsheer

Ik ben heel tevreden van de producten zijn heel goed voor de huid en de zonnecreme's ook ik gebruik zelf alle dagen de afteer sun en voor de rest heel goede feed back

Beschrijf hier uw ervaring

ja er is wel altijd een staaltje bij en dat vind ik heel tof

Aan de betreffende, ik ben zeer tevreden over Australian Gold Shop

Beschrijf hier uw ervaring

Ik ben zeer tevreden over het product wat ik altijd besteld.

Anne-Marie

Goedemiddag Ik ben erg goed en vriendelijk benaderd en heb mijn 2 artikelen snel ontvangen, en erg klantvriendelijk, bedankt.. ik heb alleen 1 vraag:
Ik heb 2 producten besteld bij jullie met...
Ik heb 2 producten besteld bij jullie met 2 stikkers om evt. Iets te winnen,maar heb geen kaartjes daar voor meegeleverd gekregen, terwijl als ik deze in een zonnebank studio Deze producten haalt, krijg ik gelijk z'n kaart of 2 erbij om die stickers daar op te plakken.. maar ik woon nu in Middelburg en daar verkopen ze jullie merk niet, vandaar ik bij jullie online besteld hebt, en dit ook blijft doen.. kunnen jullie 2 sticker kaarten voor mij regelen, bvd Anne-Marie.. prettig weekend..

Beschrijf hier uw ervaring

Dit product 1 er van gebruik ik al meer dan 17 jaar ben daar zeer tevreden over, het 2de product weet ik nog niet,ik mag even niet onder de zonnebank vanwege laser behandeling

Reactie Australian Gold Shop:

Goedemorgen,
Bedankt voor je feedback! Wij vinden het erg fijn om je te helpen. Wij gaan je een email sturen.
Anne namens Australian Gold Shop

Verpakking teveel plastic, zou iets milieuvriendelijker moeten worden!!!

Beschrijf hier uw ervaring

Geeft positieve alternatieve bij probleem met bestelde product!

Bammeke

Ruime keuze

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle service en prijs kwaliteit top

Klant

Snelle levering van juiste producten, die zeer voordelig waren

Makkelijk bestellen en snelle verzending

Wies

Duidelijke website, vlotte afhandeling.

Beschrijf hier uw ervaring

bij telefonisch contact, altijd vriendelijk medewerker aan de lijn.