Dorien Arends
- Beschrijf hier uw ervaring
- Snelle levering, goed verpakt in stevige folie en vervolgens in een doosje.
99% beveelt Australian Gold Shop aan!
Fsntastisxj
Steeds snelle correcte leveringen en goede producten
Gewoon goeie producten hebben zich bewezen op onze vakanties in het buitenland
correcte afhandeling
altijd snel bezorgd alles wat je ook besteld
Altijd goed!
Gewoon goed
Geweldige producten
Levering was supersnel en dat is een heel groot pluspunt.
Fijne zonnebrandcrème
Snelle levering en fijne website om te bestellen. Nu al aantal keren besteld en nooit een probleem gehad met de levering en altijd een leuk kleinigheid erbij!
Australian Gold Shop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Australian Gold Shop heeft de volgende resultaten bereikt:
altijd snel bezorgd alles wat je ook besteld
Altijd goed!
Gewoon goed
Geweldige producten
Levering was supersnel en dat is een heel groot pluspunt.
Fijne zonnebrandcrème
Australian Gold Shop heeft de volgende resultaten bereikt: