Vierhout
- Aangekochte auto
- VW Polo
Heel goed
Zeer goed
Een week geleden een auto gekocht bij Lex een fijne ervaring de oude auto tegen een goede prijs ingeleverd de nieuwe goed afgeleverd afspraken helemaal nagekomen goede uitleg gehad een aangename sfeer een echte aanrader Lex en je collega's hartelijk bedankt.
ruime keuze en goede info
Zeer goede ervaring met dit bedrijf
Zeer klantvriendelijk, en mooie keuze aan auto's
2de hands auto gekocht
Fijne ervaring
Meedenkend vriendelijk en kon 2 auto's inruilen
Goede auto gekocht!
Top bedrijf. Wordt naar je geluisterd wat de wensen zijn en daar op gehandeld.
Uitstekende ervaring. Vriendelijke en behulpzame begeleiding bij de aankoop van een auto. Ik koop er altijd mijn auto's en ben nog nooit teleurgesteld.
Heel vriendelijk verkoper laat je de auto op het gemak bekijken zonder verkoop praat. Na de proefrit hebben wij de auto aangeschaft.
Auto-roelofs.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Auto-roelofs.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
2de hands auto gekocht
Fijne ervaring
Meedenkend vriendelijk en kon 2 auto's inruilen
Goede auto gekocht!
Top bedrijf. Wordt naar je geluisterd wat de wensen zijn en daar op gehandeld.
Auto-roelofs.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Auto-roelofs.nl