9.2 /10

checkbox99% beveelt Auto-roelofs.nl aan!

Ron

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede auto gekocht!

nvt

Nellen

Top bedrijf. Wordt naar je geluisterd wat de wensen zijn en daar op gehandeld.

We hebben er geen

Brattinga

Uitstekende ervaring. Vriendelijke en behulpzame begeleiding bij de aankoop van een auto. Ik koop er altijd mijn auto's en ben nog nooit teleurgesteld.

Renate

1. Goed geholpen met eerlijk advies. 2. Ik (vrouw) heb een auto gekocht bij jullie. Alle vragen die door mij gesteld werden over die auto, werden ook beantwoord richting mij en niet richting mijn mannelijk metgezel. Het heeft mij het gevoel dat ik gelijkwaardig ben. Mijn ervaring is helaas dat dit een zeldzaamheid is in de autowereld. Dikke pluim voor jullie!

Het nakomen van de afspraken
Een kleine tip. Wanneer de monteur mensen begeleidt naar de te bezichtigen auto (op afspraak) laat hem zeggen dat hij de monteur is en dat de verkoper er straks aankomt om iets over de auto te vertellen. Nu bracht hij ons naar de auto, opende het, zei niets en liep weg. Wij wisten niet zo goed wat we daarmee aan moesten. Wij dachten namelijk dat hij de verkoper was. Het kwamen beetje niet klantvriendelijk over. Wij kwamen er pas later achter dat hij een monteur is en geen verkoper. Verder alle lof voor de verkopers!

Antwoord Auto-roelofs.nl

Beste Renate, Fijn dat je het contact met ons op deze manier hebt ervaren en bedankt voor de tip! Heel veel plezier met jouw nieuwe Opel! Groetjes Lex

Kees , particulier

Goed gevoel en men heeft aan mij een potentieele klant er bij.

Kleine gebreken aan auto maar wel adequaat opgelost.

Antwoord Auto-roelofs.nl

Goedemorgen Kees, Bedankt voor jouw positieve review. Heel veel plezier gewenst met jouw nieuwe Kia Sportage. Groetjes, Lex

Femke van den boogaart

Lex heeft mij perfect geholpen.zeer gastvrij luisterend oor en goede en duidelijke informatie.zeker niet opdringerig, voelde voor mij meteen als vertrouwd.en meteen goed geslaagd!

Antwoord Auto-roelofs.nl

Beste Femke, Hartelijk bedankt voor de aankoop van de Mini. Fijn dat je jouw positieve ervaring hebt willen delen. Groetjes, Lex

BgwSeg

Duidelijk, geen poeha en niet opdringend.

Mogelijk toch een standaard garantie aanbieden. De kosten hiervoor in de prijs opnemen.
Eindoordeel
Ruim assortiment.

Antwoord Auto-roelofs.nl

Goedemorgen mijnheer Segers, Bedankt voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij beschouwen het zelf als een sterk punt dat kopers zelf kunnen kiezen voor een scherpe meeneemprijs of aanvullende zekerheid. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe Hyundai! Met vriendelijke groeten, Lex Roelofs

Sem Jacobs

Zeer nette en transparante garage, de omgang met mij als klant was uitstekend.

Antwoord Auto-roelofs.nl

Beste Sem, Bedankt voor het delen van jouw Review. Veel plezier met de Lexus! Met vriendelijke groeten, Lex Roelofs

Hans

Prima bedrijf

Antwoord Auto-roelofs.nl

Beste Hans, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Heel veel fijne kilometers gewenst met de Audi! Met vriendelijke groeten, Lex Roelofs

Evelien van der Heijden

Betrouwbaar en goed autobedrijf

Betrouwbaar en communicatief snel

Antwoord Auto-roelofs.nl

Beste Evelien, Hartelijk bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat je jouw ervaring hebt willen delen! We hanteren standaard al zeer scherpe verkoopprijzen :-) Heel veel plezier gewenst met jouw nieuwe Kia. Groetjes, Lex en Andy

Betul

Antwoord Auto-roelofs.nl

Goedemorgen, Bedankt voor jouw positieve review. Heel veel plezier gewenst met jouw Audi. Groetjes, Lex

Van Es

Prettig

Advies

Antwoord Auto-roelofs.nl

Goedemorgen mevrouw van Es, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Heel veel plezier met uw nieuwe Opel Mokka. Met vriendelijke groeten, Lex Roelofs

Maurice

Antwoord Auto-roelofs.nl

Goedemorgen Maurice, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Heel veel plezier gewenst met jouw nieuwe A3 cabrio! Met vriendelijke groeten, Lex Roelofs

de vries

goede en deskundige informatie, goede prijzen

duidelijk en behulpzaam
nee

Antwoord Auto-roelofs.nl

Goedemorgen, Hartelijk bedankt voor de aankoop van alweer de tweede auto bij ons. Fijn dat je jouw positieve ervaring hebt willen delen. Groetjes, Lex en Andy.

Piet Minten

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

lang moeten wachten voor ik aan de beurt was bij afhalen auto
veel aanbod
Product of service:
Opel-Meriva-A

Antwoord Auto-roelofs.nl

Goedemorgen mijnheer Minten, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Excuses dat u moest wachten. Er waren op dat moment veel klanten. Met vriendelijke groeten, Lex Roelofs

Geantwoord op

Auto-roelofs.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Auto-roelofs.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 19 november 2014

Auto-roelofs.nl

Autobedrijf Lex Roelofs B.V. in Kessel vlakbij Venlo en Roermond is gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte auto´s. Door ons uitgebreide inkoop netwerk zijn wij in staat top occasions te leveren tegen lage prijzen.

Donk 20A

5995 PM Kessel

Ron

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede auto gekocht!

nvt

Nellen

Top bedrijf. Wordt naar je geluisterd wat de wensen zijn en daar op gehandeld.

We hebben er geen

Brattinga

Renate

Kees , particulier

Goed gevoel en men heeft aan mij een potentieele klant er bij.

Kleine gebreken aan auto maar wel adequaat opgelost.

Femke van den boogaart

BgwSeg

Duidelijk, geen poeha en niet opdringend.

Eindoordeel
Ruim assortiment.

Sem Jacobs

Zeer nette en transparante garage, de omgang met mij als klant was uitstekend.

Hans

Prima bedrijf