Resultaat
Medewerkers
Product presentatie
Het nakomen van de afspraken
Communicatie

Bertje

Top.
Vriendelijke mensen en goed geholpen.
Je kunt alle kanten op en goed met ze praten.,in alle rust de auto goed bekijken/een proefrit maken.
nu van een gedroomde auto aan het...
Top.
Vriendelijke mensen en goed geholpen.
nu van een gedroomde auto aan het genieten.
Dank aan het bedrijf

Mocht je iets willen of anders zien .,word er gekeken naar de oplossing

Nee ,lekker zo laten.
Een mooie open sfeer

Beste Bertje,
Bedankt voor de aankoop van jouw Mercedes C klasse en het delen van jouw positieve beoordeling.

H.Damoiseaux

Super bedrijf met prima service en garantie

zoeken altijd een oplossing

Goedemorgen heer Damoiseaux,
Bedankt voor het delen van uw positieve beoordeling. Dit waarderen we!
Heel veel plezier gewenst met uw Kia Niro!

Schoester

Ruime keuze en vriendelijke, rustige en openlijke bediening

Vrije keuze geen opdringerigheid

Blijf zo doorgaan

Beste Peter,
Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring!

Langendoen

Prettige ontvangs en vriendelijke hulp alles netjes geregeld en eerlijke prijs en behandeling ik beveel dit bedrijf aan ben zelf uit Voorburg gekomen om daar auto te kopen nogmaals bedankt Lex

Alles

Goedemorgen Boudewijn,
Bedankt voor het delen van jouw positieve beoordeling en het prettige contact.
Heel veel plezier gewenst met jouw nieuwe Peugeot!
Groetjes,
Lex

Maurice Smeets

Super fijne ervaring!
Alles netjes geregeld.

Klantvriendelijk en alles netjes geregeld!

Beste Maurice,
Bedankt voor het delen van jouw positieve beoordeling. Dit waarderen we!

Roger

Prima service, vriendelijke verkoper

Betrouwbaar

Goedemorgen Roger
Bedankt voor de aankoop van de T-roc en het delen van jouw positieve ervaring!

Coopmans

Heel goed en vriendelijk geholpen zomder praatjes

Professioneel en vriendelijk

Geen verbeter punrten

Reactie Auto-roelofs.nl:

Bedankt voor het delen van jouw positieve beoordeling en heel veel plezier gewenst met de nieuwe auto!

Gerard Janssen

Op zoek gegaan naar een andere auto en zo kwamen wij bij Lex Roelofs uit en werden geholpen door verkoper Alex. Nadat wij onze auto ingeruild hadden voor een andere auto gingen wij op pad. Na... Op zoek gegaan naar een andere auto en zo kwamen wij bij Lex Roelofs uit en werden geholpen door verkoper Alex. Nadat wij onze auto ingeruild hadden voor een andere auto gingen wij op pad. Na ongeveer 20 km kregen wij een display melding 'motorstoring'. Teruggereden en Alex nam contact op met een garage in Baarlo waar wij naar toe zijn gegaan. Auto werd aan de computer gelegd en met als conclusie : filter bij distributieriem waarschijnlijk vervuld. Auto gereset en wij mochten , na contact, weer verder rijden. Na 40 km weer op storing en de auto liep niet fijn. Contact opgenomen met Alex. Heeft de auto op laten halen. Na camera inspectie bleek dat de filter vervuild was en 1 cilinder beschadigd. De motor moest vervangen worden! Alex heeft voor vervangend vervoer gezorgd.
Bij het schrijven van deze review hebben wij inmiddels 900 km probleemloos met de auto gereden.

goede communicatie en service. Klantgericht meedenken

ga zo door!!!!

Goedemorgen Gerard,
Fijn dat je zo te spreken bent over onze aanpak! We hopen dat je enorm veel plezier van de Citroen gaat beleven.
Lex

Tirzah

Vriendelijk en warm ontvangst! Auto stond al klaar bij aankomst! Medewerker was erg aardig en had veel geduld. We moesten meerderde pogingen wagen om de betaling te kunnen doen, (had de limit... Vriendelijk en warm ontvangst! Auto stond al klaar bij aankomst! Medewerker was erg aardig en had veel geduld. We moesten meerderde pogingen wagen om de betaling te kunnen doen, (had de limit aangepast, maar betalingen gedaan met mijn andere gekoppelde bankrekening, waardoor ik niet het volledige bedrag kon pinnen) na gebeld te hebben met de bank kon ik toch groot gedeelte pinnen en de restant heb ik overgemaakt de medewerker dacht met ons mee. We hadden ondertussen wat fijne gesprekken en zijn getrakteerd op drinken bij aankomst en bij vertrek. Je voelt je echt welkom daar niet alleen voor je centen maar voor een eerlijke verkoop.

Klantvriendelijk/ Meedenkend/ Geduldig

Top ga zo door mannen!

Goedemorgen Tirzah,
Hartelijk bedankt voor jouw supergoede review. Erg leuk om te lezen.
Heel veel plezier met de VW T-roc.
Groetjes, Lex

John Sanders

Wij liepen bij Lex Roelofs binnen, n.a.v. hun overzichtelijke Site. Na 15 min. Stonden wij voor een auto die ons beviel, en werden wij na een vertrouwd gesprek met een vriendelijke verkoper Andy het... Wij liepen bij Lex Roelofs binnen, n.a.v. hun overzichtelijke Site. Na 15 min. Stonden wij voor een auto die ons beviel, en werden wij na een vertrouwd gesprek met een vriendelijke verkoper Andy het eens over de koop. Een bedrijf wat zeker aan tebevelen is door hun service en betaalbare prijzen in occasions. Mijn vrouw en ik zijn dan ook zeer tevreden met de aankoop van onze Peugot 308.
Bij de aankoop had ik zoiets van vertrouwen in deze garage, dat ik zeker bij andere garages niet had.
Bedank Andy voor onze prettige samewerking bij de aankoop van deze wagen.

Goede service en een prettige en vertrouwd adres voor aanschaf van een betaalbare occasion.

Beste John,
Bedankt voor jouw goede beoordeling. Veel plezier met jouw nieuwe 308!