Resultaat
Medewerkers
Product presentatie
Het nakomen van de afspraken
Communicatie

marco van Nieuwenborg

Na zoeken op internet geheel toevallig hier terecht gekomen. Zonder afspraak langsgegaan (liever met afspraak) tijd voor ons gemaakt. helder gesprek, je krijgt wat je ziet geen geheimen. Twee dagen... Na zoeken op internet geheel toevallig hier terecht gekomen. Zonder afspraak langsgegaan (liever met afspraak) tijd voor ons gemaakt. helder gesprek, je krijgt wat je ziet geen geheimen. Twee dagen laten waren we rond. De auto nog even netjes gepoetst ook al was dat niet afgesproken. goede service, vriendelijk en to the point. Geen fratsen.

Fred vleeshouwers

Werd vriendelijk en netjes geholpen , kreeg alle tijd om de auto rustig te bekijken zonder dat er iemand op je vingers stond te kijken.
Auto stond keurig gewassen op afspraak klaar.

Via het Internet kwam ik erachter dat de auto die ik zocht beschikbaar was bij Auto-roelofs.

zippytoys.nl

Bestelbus gekocht met inruil

Peter Heuvelmans

Was goed

Weinig kennis over de technische staat van de auto. En niet bekend met de onderhoud historie

Hanny de Valk

Ben uit Vlissingen, hier komen wonen, en wist even niet naar welke garage ik moest, tot iemand mijn Garage Roelofs in Malden voorstelden. Nu twee keer geweest, vriendelijke mannen, laten mijn ook... Ben uit Vlissingen, hier komen wonen, en wist even niet naar welke garage ik moest, tot iemand mijn Garage Roelofs in Malden voorstelden. Nu twee keer geweest, vriendelijke mannen, laten mijn ook zien, wat de oorzaak is van de klacht. Top Garge, ik weet dus nu waar ik voortaan moet wezen !!

Reactie Auto-roelofs.nl:

Bedankt voor uw geweldige review. Dit is echter de site van Autobedrijf Lex Roelofs uit Kessel. Een (bijna) naamgenoot van uw garage.
Met vriendelijke groeten,
Lex Roelofs

Bart Vos

Zeer goed bedrijf met mensen die weten waar ze mee bezig zijn.

alberto maassen

Samen naar een oplossing gezocht en hoer ook uit gekomen .
tevens zeer vriendelijk en was dit ook niet overdreven

Schmitz

Goed.