Resultaat
Medewerkers
Product presentatie
Het nakomen van de afspraken
Communicatie

Sabine van Groenendaal

Goede contacten, proefrit geen probleem, verdere behandeling van de aankoop zeer netjes.

Prima ervaring met de aankoop van onze auto.

Positief

Geen idee

Cor van de Ven

In het algemeen een net bedrijf.

Het moet niet nodig zijn dat als ik een auto koop hem thuis eerst moet wassen omdat hij vuil is. Binnen was wel prima.
En defecten moeten van te voren verholpen zijn. De auto moet showroom...
En defecten moeten van te voren verholpen zijn. De auto moet showroom klaar zijn als hij klaar staat voor de verkoop.

Reactie Auto-roelofs.nl:

Goedemorgen mijnheer Van de Ven,
Bedankt voor uw gedeeltelijk positieve feedback.
Goedemorgen mijnheer Van de Ven,
Bedankt voor uw gedeeltelijk positieve feedback.
Uw auto is de ochtend voordat u hem bent komen ophalen gewassen en afgezeemd. Het spijt me dat dit blijkbaar naar uw maatstaven niet netjes genoeg is gedaan. Wanneer de auto de volgende keer weer vuil is kunt u hem bij ons neerzetten. Dan wassen we hem graag nog een keer voor u. Vanwege tijdgebrek stond de auto nog niet in showroomstaat toen u hem kwam bezichtigen. Het defect dat bij de aankoop door u is geconstateerd is zoals afgesproken voor de aflevering verholpen.
Met vriendelijke groeten,
Lex Roelofs

john konsten

Toen we aankwamen stond, volgens afspraak, de auto picobello verzorgd klaar voor een proefrit. Onderhandelingen over de aankoop waren professioneel, klant gericht en duidelijk. Ik heb dit zelden... Toen we aankwamen stond, volgens afspraak, de auto picobello verzorgd klaar voor een proefrit. Onderhandelingen over de aankoop waren professioneel, klant gericht en duidelijk. Ik heb dit zelden meegemaakt bij de aankoop van een tweede hands auto. Afhandeling bij aflevering was zeer correct. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Op en top service!

Rick Smeets

Veel variatie in auto's, erg goede service. Nemen alle tijd voor de klant. We konden rustig rondkijken en vragen stellen als die er waren. Proefritten maken in meerdere auto's was ook geen probleem.... Veel variatie in auto's, erg goede service. Nemen alle tijd voor de klant. We konden rustig rondkijken en vragen stellen als die er waren. Proefritten maken in meerdere auto's was ook geen probleem. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe (2e hands) auto.