Resultaat
Medewerkers
Product presentatie
Het nakomen van de afspraken
Communicatie

Nuchtere ondernemer, geen poes-pas, to the point.

NL Projectadvies

Prima netjes en goed de afspraken nagekomen

Presentatie mag beter op het bedrijf zelf, maar hier ontleent het wel zijn charme aan. Website werkt niet goed op een tablet of mobiel

Positieve ervaring

Thijs Pouls

Goede service, makkelijk bereikbaar, afspraak is afspraak

Geen tips

Een "gewone" geen "pratend pak" benadering bij aankomst. De beoogde auto uitvoerig mogen proefrijden. Correcte wijze bepalen inruilwaarde. Willen meedenken over punten die wij aanleveren. Na sluiten... Een "gewone" geen "pratend pak" benadering bij aankomst. De beoogde auto uitvoerig mogen proefrijden. Correcte wijze bepalen inruilwaarde. Willen meedenken over punten die wij aanleveren. Na sluiten van aankoopovereenkomst, in de week van daadwerkelijke levering, telefonische terugkoppeling over stand van zaken m.b.t. hetgeen wat afgesproken was.

Neen

R. Terwindt

Geweldig geholpen met een prachtige VITO!! Eerlijk, snel en duidelijk.

N.v.t.

Kopen van een Nissan Qashqay

Geen druk, prettige sfeer, open

Tip klanten die willen pinnen om hun limiet tijdelijk te verhogen;-) (want sommige klanten -ik- denken daar niet aan...)

kraakman

Na kort telefonisch contact een afspraak gemaakt, direct persoonlijke aandacht. Na een goed gesprek over de prijs een proef rit gemaakt. Fijne mensen goede sfeer en persoonlijke aandacht. Ook een... Na kort telefonisch contact een afspraak gemaakt, direct persoonlijke aandacht. Na een goed gesprek over de prijs een proef rit gemaakt. Fijne mensen goede sfeer en persoonlijke aandacht. Ook een eerlijk verhaal over de stand van de auto. Niets op aan te merken

De auto die ik kocht had navigatie zonder dat ze het wisten misschien wat meer in lezen in de auto voordat je hem presenteert

Auto gekocht.