8.9 /10

checkbox98% beveelt Autobanden Prijsvechter aan!

Paul

Beste prijs en snelle levering!

Beste prijs en de mogelijkheid om meteen de montage in je woonplaats online te regelen.

Hans Annes

SterSterSterLege sterLege ster

Gunstige prijs. Maar transport komt onaangekondigd. Je weet dat het komt maar niet wanneer

Prijs
Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.
Transport afspraken of mededelingen transport levering dag of dagdeel verberen

Antwoord Autobanden Prijsvechter

Beste heer Annes. Bedankt voor uw review. Het is wel degelijk zichtbaar op welke dag er geleverd wordt. U ontvangt altijd een trackingcode en daar wordt aangegeven of de transporteur die dag komt. Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, E.Persijn Team AP

Aiko

Goed en snel contact. Prima opvolging toen 1e gekozen montagepunt er niet meer bleek te zijn.

Jo

Goede banden voor een goede prijs

Peter Schmidt

Prima bedrijf snelle bezorging precies wat je nodig hebt als je nieuwe banden nodig hebt 👍

Nvt
Al boven beschreven

Robert P

Moest zelf nog wel even contact opnemen met het montagepunt maar alles is netjes verlopen

Prijs/kwaliteit, aanbieden van genoeg montagepunten

Alexander

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Lang wachten op leveringen

Levering 3 tot 5 werk niet aangehouden..

Antwoord Autobanden Prijsvechter

Beste Alexander. Bedankt voor uw review. Het klopt dat 2 van de 4 banden 1 dag te laat waren. Helaas hebben wij daar geen invloed op. DPD is de vervoerder en het kan soms zijn dat ze wat laten staan. Het maakt dan ook niet uit waar u koopt, banden gaan via DPD of GLS en dat kan soms wat uitlopen. Onze excuses daarvoor. Veel plezier met de nieuwe banden. Met vriendelijke groet, E Persijn ABP

Colin

Goede prijs

Snel besteld, duidelijke website
Ik kreeg een bevestiging dat de order verzonden was, maar bleek achteraf helemaal niet zo te zijn. Pas na navraag via klantenservice bleek dat de order was blijven hangen. De banden kwamen 2 dagen later aan dan gepland.

M. Versleijen

Vlot en duidelijk. En goedkoop!

Janneman

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima geregeld. Gewoon wat je verwacht als je iets besteld. Makkelijk, prima prijs, duidelijke mail correspondentie

Ashna

Top geregeld allemaal!

henk

prima

stuk goedkoper

Bianca

SterSterSterSterLege ster

Banden zijn iets later geleverd dan ik had gedacht. Je kunt ook niets meer veranderen m.b.t. tijd en waar. Dus je moet echt thuis zijn. Verder geen klachten, banden zaten per 2 stuks verpakt. En de juiste banden zijn geleverd.

Andere verzend dienst

Frank Bleijenberg

Proma.Alles snel geleverd bij de garage die ik gekozen had

Duidelijke afspraken

Partulier

Niet
Goede service

Autobanden Prijsvechter verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Autobanden Prijsvechter heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 30 maart 2009

Autobanden Prijsvechter

Met de Autobanden Prijsvechter site is het onze doelstelling de laagste prijs voor banden te bieden en toch een goede service te leveren.

Graaf Engelbrechtstraat 7

4902ZG Oosterhout NB

Paul

Beste prijs en snelle levering!

Hans Annes

Prijs/kwaliteit, aanbieden van genoeg montagepunten

Alexander

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Lang wachten op leveringen

Levering 3 tot 5 werk niet aangehouden..

Colin

Goede prijs

Snel besteld, duidelijke website

M. Versleijen

Vlot en duidelijk. En goedkoop!

Janneman

Ashna