Slechte ervaring. Dat geldt ook voor het montagebedrijf. Dat monteerde eerst Goodride banden i.p.v. de bestelde Continental banden. Ik merkte dat bij thuiskomst. Ook de montagekosten waren Eur. 25 per band i.p.v. de geadverteerde Eur. 10.
Slecht contact over de levering. Het montage bedrijf monteerde andere, Goodride banden, i.p.v. de Continental banden. Daarnaast berekende het montagebedrijf Eur. 50 voor de montage van de 2 banden. Zij adverteerde met Eur. 10 per band.
- Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.
- Het contact via de 5 mogelijkheden verliep zeer slecht; hierbij werd gevraagd wanneer de banden zouden worden geleverd. Echter ik kreeg met grote moeite contact. Een zeer lange leveringstijd. Zij vindt dat 30 dagen tijd pas klachtwaardig is. Het montagebedrijf probeerde mij op te lichten!!! Ik ben wel een oudje, maar een oudje die nog steeds motor rijdt. Ik had mijn Mechelaar bij me. Dat scheelt. Hij doet verder niets maar dat weten deze lieden niet.