8.9 /10

checkbox99% beveelt Autobanden Prijsvechter aan!

Slechte ervaring. Dat geldt ook voor het montagebedrijf. Dat monteerde eerst Goodride banden i.p.v. de bestelde Continental banden. Ik merkte dat bij thuiskomst. Ook de montagekosten waren Eur. 25 per band i.p.v. de geadverteerde Eur. 10.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht contact over de levering. Het montage bedrijf monteerde andere, Goodride banden, i.p.v. de Continental banden. Daarnaast berekende het montagebedrijf Eur. 50 voor de montage van de 2 banden. Zij adverteerde met Eur. 10 per band.

Antwoord Autobanden Prijsvechter

Geachte heer (naam bij ons bekend) Hartelijk dank voor uw review. Uw feedback is waardevol en helpt ons onze dienstverlening te verbeteren. Het spijt ons oprecht te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met het montagepunt. Wij nemen uw feedback zeer serieus. Het is absoluut onacceptabel dat er andere banden zijn gemonteerd dan u besteld had. Ook de te hoge montagekosten zijn niet correct. Wij zullen direct contact opnemen met het betreffende montagepunt om deze situatie te bespreken en passende maatregelen te nemen. "Update 29-01": het betreffende montagepunt is door ons verwijderd. Wij hechten enorm veel waarde aan afspraken. Deze zijn door hen niet nagekomen. Wat betreft Autobanden Prijsvechter zelf: Wij hebben uw bestelling en de communicatie met onze klantenservice nagekeken. Uw bestelling is op 9 januari verwerkt en op 16 januari geleverd, "exact" conform de aangegeven maximale levertijd van 5 dagen. Uit de correspondentie met onze medewerker blijkt dat uw vragen steeds binnen de gestelde korte responstijd van 4 uur zijn beantwoord. Hij heeft er alles aan gedaan om u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling, ondanks een storing bij DPD die de tracking belemmerde. Door een tijdelijk personeelstekort was onze telefonische bereikbaarheid beperkt. Wij werken hard aan een oplossing om dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, D. Walda Team AP

Andre

Perfect, webwinkel werkt goed, ook opvolging mails etc..

Snelle reactie op mail. Aflevering leek op een ander adres te staan maar was depot, snel beantwoord en opgelost.

oldenburger

goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja

Antwoord Autobanden Prijsvechter

Beste heer oldenburger. Bedankt voor uw review. Op Vrijdag 3 Januari waren wij gesloten. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe banden. Met vriendelijke groet, Deborah van team AP

Bart Andeweg

SterSterSterLege sterLege ster

Geen info ontvangen wanneer banden afgeleverd zijn bij mijn garagebedrijf

3.5

Antwoord Autobanden Prijsvechter

Beste Bart, U heeft op het einde van de dag 13-12 een mail ontvangen met het trackingnummer. Wellicht is deze in uw spamfolder beland. Met dit trackingnummer kon u de levering volgen en zien dat er was afgeleverd. Wij sturen niet nogmaals een mail als er is geleverd. Dat is ook niet gebruikelijk aangezien de meeste klanten het huidige aantal mailtjes al teveel vinden. Met vriendelijke groet, Autobanden Prijsvechter

Etje

L. Enting

SterSterLege sterLege sterLege ster

SPAM Banden makkelijk te vinden en te bestellen

Antwoord Autobanden Prijsvechter

Bedankt voor uw review. Helaas is een exacte datum bij DPD of GLS niet zichtbaar tervoren. U kon wel degelijk de order volgen. De lange levertijd werd veroorzaakt door de enorme drukte, wat wij ook aangaven op de website. Met deze drukte bent u als garagehouder ook bekend. Wij begrijpen dat langere levertijden vervelend zijn, maar in de peiode dat u bestelde, is dit elk jaar zo in de bandenbranche in heel Europa. Daar kunnen wij niets aan veranderen. Desondanks onze excuses dat dit vervelend voor u was. Met vriendelijke groet Autobanden Prijsvechter.

A.K.P.G. Derks

Snelle levering en goed product

GOED PRODUCT tegen SCHERPE prijs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T. Nijssen

Goed, telefonische bereikbaarheid kan beter

André

Mijn ervaring is dat er vlot gereageerd wordt op vragen over de levering en ook die verliep snel. Goeie service!

hermans

John

communicatie

Milder

SterSterSterSterLege ster

Geen aanmerkingen behalve dat jullie de telefoon keer op keer niet opnemen. Dan heeft een Tel.nr. op de website plaatsen een schijnbereikbaarheid. Ook word er niet teruggebeld ! Oja, als je de bestelling halverwege in de wacht zet word hij als een bestelling geplaatst. Dit moet natuurlijk pas na betaling zijn.

Autobanden Prijsvechter verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Autobanden Prijsvechter heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 30 maart 2009

Autobanden Prijsvechter

Met de Autobanden Prijsvechter site is het onze doelstelling de laagste prijs voor banden te bieden en toch een goede service te leveren.

Graaf Engelbrechtstraat 7

4902ZG Oosterhout NB

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Andre

Perfect, webwinkel werkt goed, ook opvolging mails etc..

oldenburger

goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja

SterSterLege sterLege sterLege ster

SPAM Banden makkelijk te vinden en te bestellen

A.K.P.G. Derks

Snelle levering en goed product

GOED PRODUCT tegen SCHERPE prijs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T. Nijssen

Goed, telefonische bereikbaarheid kan beter