Vond je het bestellen gemakkelijk?

Goed en goedkoop

Ruben

Super snel geleverd, goede info, duidelijkheid over alles.

Cabrioger

Via Google gevonden

Snelle bezorging...

H.Postma

S'morgens besteld om 11.00 uur en de volgende dag om 10.00 uur had ik de banden al in huis, supersnel dus.

Deze vragen lijst had ik iets eerder verwacht.

g.baron

Perfecte band snelle levering heldere site voor de bestellingen

perfecte en overzichtelijke site en snelle levering

Jan met de Pet

Top !

Zeg wat je doet en doe wat je zegt.

hulsta

Zeer tevreden

nee

advies voor de juiste bandenmaat bij je velg was handig geweest. De banden die ik kocht passen wel, maar zijn te klein voor de auto. hierdoor klopt de kmstand niet. retourneren was erg duur geweest,... advies voor de juiste bandenmaat bij je velg was handig geweest. De banden die ik kocht passen wel, maar zijn te klein voor de auto. hierdoor klopt de kmstand niet. retourneren was erg duur geweest, €12,50 per band. dus ik heb ze toch moeten houden.

a.visser

1e keer bij dit bedrijf banden gekocht (dit na goede recenties op het internet) dit is mij niet tegengevallen, banden tegen de goedkoopste prijs (we kijken uiteraard allemaal naar onze portomonaie)... 1e keer bij dit bedrijf banden gekocht (dit na goede recenties op het internet) dit is mij niet tegengevallen, banden tegen de goedkoopste prijs (we kijken uiteraard allemaal naar onze portomonaie) en snelle en accurate levering, ben zeer tevreden !

Ja, af en toe eens controleren of de lijst met montage partners nog klopt of accuraat is