Vond je het bestellen gemakkelijk?

Stef

Door de uiterst sterke prijzen en de zeer snelle levering is Autobanden - prijsvechter voor mij al enkele jaren mij vertrouwde banden leverancier

Ga vooral door zo

D Van der Sanden

Hele snelle en goede service. Ook de banden die geleverd zijn, zijn van top kwaliteit! Volgende keer zeker weer hier banden bestellen en aanraden bij iedereen in mijn omgeving die banden nodig heeft.

Hele snelle levering en top kwaliteit banden gekregen!

Airport City Taxi

Uitstekend

Snelle levering!

K Benasra

Alles perfect in orde. Volgende x weer naar Autobanden Prijsvechter voor mijn wintersloffen

Lichtmetalen velgen verkopen?

Goeie en snelle levering

Sterke punten zijn de prijzen

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Geachte heer (anoniem, naam bij ons bekend)
Aangezien ook wij niet gewend zijn dat het zo lang duurt als dat u aangeeft, hebben wij uw order onderzocht.
U heeft besteld op Zaterdag 2...
Geachte heer (anoniem, naam bij ons bekend)
U heeft besteld op Zaterdag 2 Januari. Wij hebben de order verzonden op het eerst mogelijke verzendmoment (werkdag).
Dat was op Maandag 04 Januari.
De order is geleverd op Woensdag 06 Januari, waardoor de werkelijke levertijd slechts 2 werkdagen is geweest.
Wij streven naar 1 werkdag, helaas is dat niet gelukt. Onze excuses daarvoor.
Daniël van der Hoek.
Autobanden Prijsvechter

de Vries

UItstekend

vdheijden

Super,banden sneller dan verwacht geleverd en keurig verpakt.

Zeer snelle levering.

Snelle service, aardige mensen

Michel

Goede ervaring met autobanden-prijsvechter.nl, scherpe prijs t.i.v. concurrenten. Snelle levering.

Aantal montagepunten. Maar uiteindelijk zat er één bij mij thuis om de hoek. Alleen bij mijn werk adres geen enkele in de buurt. Terwijl daar toch voldoende garage bedrijven zitten.