Vond je het bestellen gemakkelijk?

Twee banden en velg gekocht. Supersnelle levering

Suppersnel

kim personal training

Levering was op verkeerde adres geleverd. maandag geleverd maar vrijdag ontvangen. telefoonnummer van mij stond op de banden maar is niet gebruikt. schuld vd koerier en niet v EJ banden. hun hulp... Levering was op verkeerde adres geleverd. maandag geleverd maar vrijdag ontvangen. telefoonnummer van mij stond op de banden maar is niet gebruikt. schuld vd koerier en niet v EJ banden. hun hulp was prima bij het uitzoeken waar de banden waren

bestelling echt laten afleveren op juiste adres en als niemand thuis is koerier klant laten bellen dat hij/zij voor de deur staat. nu was bestelling op verkeerde adres geleverd terwijl op t goede... bestelling echt laten afleveren op juiste adres en als niemand thuis is koerier klant laten bellen dat hij/zij voor de deur staat. nu was bestelling op verkeerde adres geleverd terwijl op t goede adres gewoon iemand aanwezig was om het te ontvangen.

Perfect

Ik vond het vervelend dat het bedrag werd overgemaakt naar een stichting ,ik had toen er geen vertrouwen meer in of dat wel goed ging . Ik denk dat vele mensen dan uw site vaarwel zeggen.

Vr.Gr. H.Viscaal

p.timmerman.

Ziet er vertrouwt uit.

nee

Langes

Gevonden via google. De site is zeer goed.

De prijs

Erik van Oeffelen