Goede service en een snelle levering ..
Betrouwbaar
Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.
Geen idee
Langere levertijd dan aangegeven
Bezorging uitermate slecht. Eerste 2 banden na 4 dagen en de andere 2 kwamen nog 3 dagen later
Reactie Autobanden Prijsvechter:
Beste Theo. Bedankt voor uw review.
U bestelde tijdens het hoogseizoen. Wij geven dan aan, dat buiten de normale levertijd van 2-3 werkdagen, leveringen enkele dagen kunnen uitlopen.
U...
Prima service
Afspraken nakomen
Top ervaring , goede info, snelle levering
Goede en snelle levering , goede communicatie
Later geleverd dan beloofd, was geen probleem, maar geen melding hierover gehad en dat is wel een probleem
Beste heer Kopp,
Bedankt voor uw review.
Levering duurt inderdaad langer dan u van ons gewend bent. Dit komt door de enorme vraag naar winterbanden.
In de bandenbranche noemen we dit...
Autobanden Prijsvechter
Montagepunt-status niet altijd actueel. Mijn montagepunt was eigenlijk al gestopt. Het is uiteindelijk wel goed geregeld, maar er zou actiever (bijvoorbeeld jaarlijks) gechecked kunnen worden of de...
Beste Wim.
Bedankt voor uw review.
Wij checken 2 x per jaar alle ca 500 montagepunten. Zij ontvangen dan van ons een email met de vraag of zij alle gegevens opnieuw willen controleren en...