Vond je het bestellen gemakkelijk?

Wim Bieshaar

Niets op aan te merken. Banden voor een nette prijs en productiedatum. Keurig geleverd aan de garage van mijn keus voor montage.

Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.

Geen.

H.Veldhoen

Top kwaliteit bedrijf goede afspraken en

Prijs

n.v.t.

René Verkaik

Keurige afhandeling en goed op de hoogte gehouden van het bestelproces

Duidelijk en snelle levering

MVB

Prima en Snel .

ruime keuze

geen idee

M.Wiendels

Goed geregeld.. heb alleen geen track nr gehad..

Dat geen track nr kreeg . Werd opeens gebeld door garage Wil Crielaars in Eindhoven die alles per perfect gemonteerd heeft en zeer klantvriendelijk was.

Harry

Overzichtelijk. goed overzicht van de produkten.

snelle levering. Goede banden voor een eerlijke prijs

Vooral zo doorgaan

Kreuk

Prima ervaring ondanks er fouten zijn gemaakt door de leverancier.
Keuze bij mij gelaten en prima afwikkeling.
Banden zijn goed aangekomen.

Na contact gelijk reactie per mail

Alles prima

Specialistische Glazenwasserij Rinie

Zeer goed

niks

Norbert Derickx

Prima webwinkel. Banden van goede kwaliteit snel geleverd

Niet direct kunnen vinden