Vond je het bestellen gemakkelijk?

Prins Ad

Goede prijs en snel geleverd

Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.

Paul

Prima service. Snelle levering

Nvt

AHC

AHC

J Rook

De vorige keer waren de banden snel geleverd en in de avond uren, waneer ik thuis ben

Banden prijs

Geen oordeel

L. de Roy van Zuydewijn

Correcte serviceverlening en meedenkend. Snelle afwikkeling in geval van retourzending

Ruud

Banden voor een aantrekkelijke prijs

prijs, montage-adressen

p.w.schat

Veel keuze, goede prijsstelling

Coƶrdinatie met locale garage, vlinders mij geen directe afstemming

Korthout

Zeer goed ervaring

De prijs vond ik zeer sterk punt

bruyninckx caj

Ik heb 2 banden besteld goedkoop en supers snel geleverd ?

ja zeker

ik heb geen zwakten punten ?

Dick Troost

Prima ervaring aan te bevele.